hydrangea.jpg

Kreatív páros páratlanul kreatív otthona

Liza vidéki, mediterrán stílusú házuk földszintjét alakította át, több régi kedvenc darabját beépítve az új designba. A nappalit, a konyhát és a közlekedőt egybenyitva egy körbejárható, szellős teret kapott a ház teljes földszintje. A bejárati közlekedőt mindössze egy mennyezeti panel választja le a nappalitól.

IMG 0038 2

Az előtér gardróbszekrény hátfalába építették be a hifit, mellette a tervezőnő által készített egyedi faldekor (Tikkurila Taika) ezüstös mintája, amely a háziak zenerajongását tükrözi. A kárpitok ezüst és szürke tónusa elegáns hangulatot ad az enteriőrnek.

IMG 0047

A kanapé és a fotelek négyszög alakban ölelik körbe a nappali középpontját, minden sarokban lerakó fém- és üvegasztalkák teszik kényelmessé a családi és baráti partikat.

IMG 0032

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít