hydrangea.jpg

Engedd el a fantáziád a gyerekszobában!

Gyermekünknek nagy szüksége van inspiráló, a fantáziáját megmozgató környezetre, ezért fontos kellő alapossággal megtervezni a birodalmukat. Lényeges, hogy otthonosan és biztonságban érezze magát, valamint hogy teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló teret.

wei blau

Ez a tinédzserszoba sok mindent elárul fiatal lakójáról: például a kutyák iránti rajongását és tengerszeretetét mutatják a szobrok, a választott színek, kiegészítők.

grn braun

A szoba lakójának muzikalitásához kétség sem férhet, az óriási gitár és annak valódi „mása”a fiatalember hobbijának kellékét mutatják.

wanddeko

A szobát optikailag tágítja az utat ábrázoló poszter. Fekete-fehér színvilága rímel az ágyneműére. A szőrme ágykilépő és a bőrfotel kényelemszeretetről árulkodik.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít