hydrangea.jpg

Ahová bármikor betoppanhat egy vendég…

A konyha sokszor nem pusztán a sütés-főzés színtere, hanem inkább a családi együttlétek, beszélgetések helye, ahol a vendég is gyakran ott ragad. Épp ezért fontos, hogy ez a szoba jól átgondolt, gondosan megtervezett legyen.

halbinsel1

Egy szép rajzolatú, fa „félsziget” állítja meg a vendéget, és bárszékekre lehet leülni beszélgetni, miközben a háziasszony a vacsorát készíti. A világos színek, a selyem fényű frontfelület frissességet sugároz.

rueckwand2

Ez a konyha rengeteg tárolóhelyet rejt, ötletes megoldás a  két elem között a táblafesték használata.

fliesen3

A fehér bútor és a betont idéző szögletes pult szigorúságát a hátsó fal patchwork mintájú csempesora enyhíti. Az érdekes minta még a lábunk alatt is megismétlődik.

rueckwand4

Könnyű rendet tartani ebben a mennyezetig beépített konyhaszekrényben. A szigorú renden a virágos fotótapéta játékossága old valamennyit.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít