hydrangea.jpg

Ünnep a béke szigetén

A szentendrei otthonban valahogy mindig ünnep van. A karácsony hangulatát márciusig minden évben megőrzik, és már ősszel megjelennek a télies napok jellegzetes díszei a falon az asztalon.

IMG 0063

A bútorok zöme,  különböző licitoldalaknak köszönheti ittlétét, már jóval a ház elkészülte előtt tömve volt a garázs a különleges szerzeményekkel. Helyet találtak a fiatal párnál thonet székek, zöldséges láda, kibelezett óratok, nagypapa olajkályhája…

IMG 0058

A konyha eredetileg sötétbarna tálalóját „sufnituningban”, egy barátnőtől inspirálódva újították fel: fehérre festették, majd visszacsiszolták.  Az ablak fölé lambériadeszkákból szögelte össze Erika az önmagáért beszélő dekorációt.

IMG 0044

A kiságy környékén a háziasszony rengetegett munkálkodott, ő varrta a kisfiú ágyszoknyáját, rácsvédőjét. A falra uszadékfából készült dekorációk kerültek: vitorlások és evezők. Az ágy fölé tanyasi állatokból összeállított függőt lógattak.

IMG 0008

A fürdőszoba mosdószekrénye komódból lett, és egy fehérre festett ágyvégbe vágatták bele a tükröt. A szekrény szintén saját munka, tyúkketrec hálója fedi a felső részét.

IMG 0002

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít