hydrangea.jpg

High-tech a történelmi belvárosban

Székesfehérvár belvárosban, a kockaköves utcáról belépve egy valódi high-tech otthon fogad minket. A tulajdonos kérésére rengeteg fényjáték beépítése teremtette meg a lakás harmóniáját.

9

Az antracit pengefal mellett a fekete konyhasziget elszívó és fekete függesztékek üvegén jól visszatükröződik, a tárben álló ONYX térelválasztó borostyán fénye.

dsc 0099 jav

 A TV alatti elektromos kandalló, tűzött fehér bőrkárpit párkánya elegáns kiegészítője a kandallónak.

furdo 7 B

 A térbeni tervezés végigvonul az egész lakáson. A fürdő központi eleme a mosdó feletti tükör. a bútorok falra szereltek, így a könnyebb hatást keltenek a kis térben.

ikrek 10

 A lányok tetőtéri szobája romantikus stílust képvisel, a kisebbik szoba falát hatalmas rózsák díszítik, fehér koptatott bútorok, pasztell rózsaszín szőnyegpadló - igazi lányos birodalom.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít