hydrangea.jpg

Gyakorlat teszi a mestert

Vendéglátóinkat régóta jól ismerem, s talán mondhatom, hogy lassan már Önök is ismerősként üdvözölhetik Juditot és Barnát, hiszen néhány év alatt ez a harmadik otthonuk, amit bemutathatunk. Judit kreativitása mindannyiszor megmutatkozott és talán az sem túlzás, hogy lassan autodidaktaként a lakberendezés mesterévé vált. Mindenképp igaz ez, ha saját családja környezetének megteremtéséről van szó, hiszen ki ismerhetné jobban a család igényeit, mint a ház asszonya. Mindemellé különös erény a szépérzék, némi lakberendezői véna és tájékozottság a lakástrendek területén.

51

A hófehér ülőgarnitúra a nappali középpontjában, a reggelizőpultnak támaszkodva nagyszerűen tagolja optikailag és funkcionálisan is a tágas teret. Az üveg dohányzóasztal szinte észrevétlen, remek és praktikus kiegészítőként simul a nappali harmonikus életterébe

40
A ház belső tereit is a letisztultság, a minimál stílusjegyek alkalmazása jellemzi. A fehér tudatosan köszön vissza falakon, bútorokon, burkolatokon egyaránt, melyet a kivizöld és a négerbarna tónusok egészítenek ki.

43
A ház asszonya nemcsak mesterien főz, hanem utánozhatatlan érzékkel tervezi meg gasztronómiai alkotásainak „műhelyét” is. A konyhát az esztétikumon túl a praktikum és nem utolsósorban az ergonómiai szempontok tökéletes figyelembevétele is jellemzi.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít