hydrangea.jpg

Linda otthona

Linda egy kedves, vidám fiatal nő, aki rendelkezik az igényesség és a türelem ritka erényével. Ezt a lakást felújítottan vásárolta. A burkolatok már adottak voltak és a tapéták is. Ezeket a konyha fala kivételével meg is hagytuk. A tágasság megőrzése miatt kerültük a szobák összefüggő szekrényezését. Szerencsére volt egy spejzünk, amit azonnal gardróbbá alakítottunk. A másik gond a cirkó, a gázóra és a vízóra volt, amik a kis lakásban fő helyet foglaltak. A konyha keskeny és kicsi. Ráadásul, ha nem itt kap helyet az étkező, akkor zsúfolt lett volna a nappali.

11

A konyha piros, fehér, fényes IKEA elemekből készült. A hűtő, a konyhapult és lábazat ezüstszínűek. Fekete a sütő és az ülőkék. A barna csempét levertük és helyette fehérre festett üveget tettünk fel. Sajnos még a mosógépet is itt kellett elhelyezni.

14

A pici helyiség a sok csillogó felülettől és a központban lévő ablaktól sokkal tágasabbnak látszik. A gázórának építettünk egy szekrényt, ami egyben tároló is. Minden centimétert kihasználtunk. Az ablak alatti szekrény csak 40 cm mély. Kitűnő asztalosunk gyorsan és nagyon szépen dolgozott.

17
A falat becsíkoztuk, hogy látványosabbá, izgalmasabbá tegyük. A tükör egyrészt térnövelő, másrészt nem kell a falat nézni 50 centiről. Az IKEA-s ülőkék jól elférnek alatta, és használatkor kényelmesek.

27
Az ezüst-fekete mintájú tapétát a fehér, magas bőrtámlájú (csináltatott) ágy osztja meg. Egyben felfogja a fal hidegét is. Puha csillogás a lila organza párnákon és a fémes fényű ágytakaró jelzi, hogy női hálóban vagyunk.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít