hydrangea.jpg

„Cipőkanállal” mindent a helyére

Egy lakást berendezni sohasem könnyű feladat. Főleg akkor nem, ha „nehezítő tényezők” ejtik gondolkodóba az embert az otthona minden pontján. Gondot jelentett például a kis alapterület, amit sehogy máshogy, csak függőlegesen lehetett megnövelni. A bútorozást pedig a tetőtérben természetes ferde falsíkok tették körülményessé. Azonban mindez nem jelenthet akadályt egy saját otthonra vágyó, kalandra kész, kreatív fiatalembernek…

IMG 7921

Ebből a szögből szinte az egész lakást látni: a konyharészt, a nappali kevés helyet foglaló babzsák foteljeit, de még a kétszemélyes matraccal „hálószobásított” galériát is, amire helytakarékos lépcsősor vezet.

IMG 7937

Szinte lebegni látszik a galériára vezető lépcső, köszönhető ez fekete tartóoszlopának, ami beleolvad a tapéta szürkésfekete mintájába. Az almazöld szőnyeg és a barna bőr ülőgarnitúra kellemes, modern, férfias összhangot ad.

IMG 7932

A funkciók elkülönülését játékosan ívelő burkolatváltás jelzi. A nappali rész komoly bőrgarnitúráját könnyen mozgatható, ugyanakkor kényelmes babzsák fotelek egészítik ki.

IMG 7946

Íme, a konyha egészen közelről! Az igényes kialakítás mellett érdemes jobban szemügyre venni a frontok kontrasztját, ami változatossá teszi az összeállítást. Az antracit fali csempe és járólap markáns választás. A fürdőt két oldalról is ferde fal határolja, ennek ellenére kényelmesen használható a beépített sarokkád. A bézs-barna hidegburkolat kellemes – meleg érzetet ad.

IMG 7953

IMG 7956

IMG 7958

Az aprócska fürdőbe természetesen méretre készült sarokbútor került, ahová még a mosógép is elfért. A konyha kontrasztossága itt is megismétlődik, csak éppen fordítva: a frontok itt sötét mahagóni színezetűek, a pult pedig világosabb árnyalatú.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít