hydrangea.jpg

Megvalósult álmok mediterrán köntösben

Minőségi kivitelezésű házból van jó néhány. De olyan, ahol az építtető családi baráttá lép elő már a munkák befejezése előtt, sokkal kevesebb. Ennek az építőipari vállalkozásnak azonban ez mindig, kivétel nélkül sikerül. Így történt jelen esetben is. A becsületes, precíz kivitelezés eredménye egy gyönyörű ház gyönyörű kerttel.

56

A háztól távolabb, a domborzati viszonyokat kihasználva telepítették a sziklakertet és a nem is olyan apró tavat, ami egyébként a házigazda dédelgetett álma volt.

42

A víz fölé benyúló stégen akár vendégségeket is le lehet bonyolítani, de egy kis napfürdőzéshez, ábrándozáshoz is kiváló helyszín.

55

A tavacska egyik feléből zuhatag halad a másik oldal irányába, a terep lejtésének köszönhetően teljesen természetes, ide illő, úgy, ahogy van.

17 javitva

Az épített, mészkövekkel burkolt pulttal jelzésszerűen elválasztott konyharészt a nappali mennyezetig kúszó mészkő fala kapcsolja össze látványában. A mennyezetre szerelt gipszkarton lapokba erős törésvonalakkal kialakított rejtett világítást szereltek.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít