hydrangea.jpg

Merészen újraálmodott terek

Lenyűgöző elegancia, a vidéki élet sajátos bája, a természet szeretete egyaránt jelen van ebben a különleges, kétszintes társasházi lakásban, pár utcányira a Duna-parttól, amit a lakberendezési vénával is megáldott, egyébként teljesen más területen dolgozó háziasszony nemrégiben újraálmodott. Ehhez két kitűnő szakember, Varró Zoltán és Szőcs László Zsombor segítségét is igénybe vette.

IMG 1483

Judit ragaszkodott a már meglévő ülőgarnitúrához a nappaliban, így a háziasszony kedves tárgyai köré tervezte Varró Zoltán a holland stílusú enteriőrt. A címeres téglás kandalló, a mediterrán padlóburkolat, a szögletes kivágásokkal tagolt álmennyezet és a süppedős szőnyeg kellemes, hívogató kuckóvá teszi a leülő-pihenő sarkot. Az alacsony bútorok otthonosak és – nem utolsósorban – nem nyomják össze a teret.

IMG 1489

A tévépolc falát selymes fényű tapétával emelték ki, a szemben lévő ülőgarnitúra mögé valósághű mű sziklafalat építettek. A műanyag panelek tetszőleges méretre vághatóak, bármilyen színre befesthetőek, rendkívül könnyű a felrakásuk. A lépcső alatt még egy „barlangot” is kialakítottak ebből az anyagból dekorációs célra.

IMG 1476

A falra szerelt lámpák fénye meleg sárgára színezi az elé húzott fehér függöny anyagát. A textillel dekorált falszakasz előtti asztal bőrborítása tökéletesen illik a székekhez. Az összhangot a kovácsoltvas csillár fehér színe teremti meg a falakkal, textilanyagokkal, a sötét lámpaernyő pedig az étkező árnyalatával rokon.

IMG 1375

A hálószoba eredeti állapotát őrzi, Szőcs László Zsombor tervezésében. Itt is, csakúgy, mint a földszinten, egyensúlyban vannak a hideg-meleg színek: a hűsítő fehérek, fém árnyalatok és a barnás-narancsos tónusok. Az ágy fölötti arany képkeretbe színes üvegmozaikokból összeállított, egyedi kompozíció került.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít