hydrangea.jpg

Házat építeni egyszer kell, de azt tökéletesre!

Ritka az a nézet Magyarországon, hogy egy építőipari cég minden megrendelő igényeit maradéktalanul teljesíteni akarja (és tudja is!), s minden egyes munkájából barátság szülessen,valamint olyan egyedi megoldások, amik tökéletessé tesznek egy otthont. Ráadásul a cég a tervezéstől a lakberendezésig az összes teendőt felvállalja, így gondoskodva arról, hogy az építkezés ne bosszankodás, anyagi csőd legyen, inkább szép emlék, elérhető áron.

 CPT6897 exposure

Egy gyönyörű házat egy gyönyörű kert öltöztet fel igazán – vallják az építtetők, ennek szellemében különös gondot fordítottak a kert kialakítására is.

 CPT6920 exposure

Hogyan kerül egy hajó a képbe? Az építtető nem akart szokványos kertet, s hirtelen támadt az ötlet, hogy akár egy hajó is ringatózhatna a stég mellett. Nem enne teljes az illúzió, ha nem lehetne akár vitorlát bontani! Mögötte kapott helyet az étkező rész, itt exkluzív környezetben tölthet el órákat az ember.

 CPT6955 exposure

A háztól nem messze, egy stégen, hintaágyban ringatózva pihenhetünk, napozhatunk munka után. Nem olyan, mintha otthon nyaralnánk?

 CPT9677

A házba lépve, az étkező irányából látható, hogy a funkciók jól elkülönülnek, más a burkolat, a megvilágítás. Stílusát a házigazda „minimál mediterránnak” mondja, mert szerinte a ház teljes mértékben követi a mai trendeket, ugyanakkor a sok természetes anyag mediterrán hangulatot csempész a térbe.

 CPT9675

Az U-alakú elrendezést középen egy főzősziget egészíti ki, innen belátni az egész teret. Az étkező fölötti világítás megoldása zseniális: statikailag csaknem kivitelezhetetlennek tűnik, hogy az asztal fölé benyúló gipszkarton csík csupán egyik oldalról rögzített.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít