hydrangea.jpg

Álomotthon a Dunakanyarban

Már kívülről is hívogató a nem mindennapi látvány, ám amikor belépünk az ajtón, egy egészen álomszerű otthonba érkezünk. Tágas terek, ízléses berendezés, ötletes megoldások, de leginkább a családias hangulat marasztalja az ide érkezőt.

jav 006

A masszív bazaltkőből épült kétszintes házat pazar kert veszi körül. A külső-belső kiegészítőknél is visszaköszön a meghatározó olajzöld színvilág, amelyet saját kezűleg antikolt a lelkes család.

jav 026

A kellemes hangulat felelőse a kőfal elé helyezett nagyméretű egyedi kandalló. A társas helyiség rusztikus jellegét leginkább a gigantikus, bontott vörösfenyő-gerendázat biztosítja.

jav 080

A ház lelkét itt is a nem mindennapi konyha lükteti, az egész nap beáradó fényt az aprólékos munkával beépített tetőablakok, valamint a hatalmas termo üvegfelületek adják.

jav 020

A téglafallal illusztrált vidéki stílust jól ötvözi a barokk nemes eleganciával megjelenő lábaskád, valamint az antik fotel párosítása. A romantikus kiegészítők egy igazán királyi fürdőszalon érzetét keltik.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít