hydrangea.jpg

Három hete az új lakásban

 jav IMG 2352

A fiatal pár elképzelése: nagy terasz, zöldövezet, közepes nagyságú lakás. Végül egy budapesti lakópark tetőterére esett a választás. Az átépítés két és fél hónapig tartott. Ott jártunkkor már éppen három hete éltek a kitűnő ízléssel megtervezett és megépített lakásban.

jav IMG 2322

A nappali szemközti sötétszürke falának jó kontrasztja a fehér kőberakás. A sarokban beépített és LED-ekkel megvilágított, kazettás polcrendszert terveztek.

jav IMG 2332

Az ebédlő bútorzata egy nagy, fújt üvegasztalból és négy átlátszó plexi ülőkéjű, de krómlábú székből áll. A konyha és az ebédlő között magas lábon fehér reggelizőpult. A konyhát és a nappalit félig elválasztó falon épített, dekoratív polc: a külső, széles kerete fehér, míg a hátfala szürke gyöngykavics.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít