hydrangea.jpg

Családra szabva

Távol a belváros nyüzsgő zajától, egy eldugott kis utcában leltünk rá erre a meseszerű, kedves, kis házra. 2004-ben hozzáépítettek a meglévő házhoz, így 103 m² alapterületet nyertek. Az átalakítás során a család, a gyerekek kényelme volt a fő szempont! Fontos volt, hogy minden egy szinten legyen, ezért a felfelé építkezés szóba sem jöhetett.

img 6832-2

A bútor vázát OSB-lapból, vízhatlan gipszkartonnal burkolva készítették, erre kerültek a 10x10-es méretű konyhai csempék. A mai kor igényeinek megfelelő konyhagépek mellett napi használatban megtalálhatóak a dédnagymama fűszertartói és a háziasszony csipkegyűjteményének darabjai. Az íves fal domináns vörös-terrakotta színt kapott, a konyha felőli része horvát mészkővel és vörös dísztégla-berakásokkal lett burkolva.

img 6822
A ház központi részében van az antik pácos fenyő étkezőgarnitúra. A konyharész mögötti szegletben a nappali kényelmes ülőbútorai. A bensőséges hangulatról a színek mellett a térben több helyen elhelyezett helyi megvilágítások gondoskodnak. A textíliák a régi és örökölt csipketerítők az otthonuk melegét varázsolják a térbe.

img 6758-2
A gyerekszoba lila-zöld színvilága és a sok-sok ötlettel teli berendezése rögtön elárulja lakója személyiségét. A szoba minden négyzetcentimétere jól átgondolt tervezés eredménye. Az egyedi ágy a gazdaságos helykihasználhatóság szempontjából magasra került. Alatta kényelmesen elfért a rattan vázas kanapé, amely szükség esetén vendégággyá alakítható.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít