hydrangea.jpg

Átváltoztattuk

Változnak az idők, változnak az igények! A megálmodott és eddig jól funkcionált helyiségek az idő múlásával, az igények megváltozásával egy új stílust kívántak. A három évvel ezelőtt személyre szabott és az akkori kényelmüket kiszolgáló otthon megérett a stílusváltásra.

img 6442-1

A konyha a közös családi tér szerves része! Az alapterületének köszönhetően napfényes, világos, közvetlen teraszkapcsolattal bír. A funkciókat burkolatváltással és a falszínek megváltoztatásával kívántuk hangsúlyozni.

img 6414-2

A konyha belmagasságához képest a nappali részben a belmagasság ugrásszerűen megnövekszik (ez régen egy fallal elválasztott külön helyiség volt), ami jól láthatóan otthont adott a nagyon is valósághű álgerendáknak. A félmagas székeknek köszönhetően az étkezőasztalként szolgáló pultlap körül kényelmesen 6 fő is helyet foglalhat.

IMG 6925-2

A család külön kívánságára megszüntettük a kádat, helyére a szokványostól eltérően egy pihenésre, meditálásra hivatott relaxágy került. A fürdőből
nyíló kis helyiség a mosókonyha, ami jótékonyan menti meg a helyiséget a napi rendetlenségtől!

img 6441-1

A nagy belmagasság, az álgerendákról visszasejlő rejtett fények, direkt és indirekt megvilágítások, szőttes hatású szőnyeg a Bourbon-tölgyszínű laminált padlón, törtfehér ruhába öltöztetett IKEA-s ülőbútorok, hímzett párnák, puha plédek, a sok-sok gyertya meleg fénye az álkandallóban varázsolja otthonukba azt a meghittséget, ami számukra az otthont és a nyugalmat jelképezi.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít