hydrangea.jpg

Mestermunka álmokat követve

Az alaprajz kialakításakor a legfőbb szempont az átláthatóság és a lehető legkevesebb válaszfallal a tér maximális egyben tartása volt. A másik jellegzetessége ennek az egyedi otthonnak, hogy kreatív tulajdonosa, aki maga is építészeti céget vezet, minden egyes belsőépítészeti elemet maga tervezett.

29

A nappali-étkező egybefüggő terébe lépve nyomban szemünkbe tűnik két dolog. Az egyik a szoba éke, ami a térnövelés érdekében készült: gipszkarton vályúkkal, illetve fülkékkel tettek plasztikussá.

15

A fülkékbe rejtett LED világítás került, amely esténként kellemes hangulatot teremt. Az ötlet szokatlan és különleges: a konyha melletti lengőajtóba falfülkéket építettek- természetesen rejtett világítással, és ezekbe fűszernövények kerültek. A lenti nyílás igen praktikus: tulajdonképpen szennyesledobó.

32

Az akasztós és fiókos szekrények elé egy saját tervezésű, függesztett festett acél szekrényajtó került toló kivitelben, nyitásra kapcsolódó világítással.

01

Ahhoz, hogy a fürdőszoba burkolata is egyedi lehessen, csempe helyett acéllemezburkolatot készített a tulajdonos, amelyet hagyott patinásodni – azaz rozsdásodni. Ahhoz, hogy ez takarítható és tiszta legyen, 2 komponensű autóslakkal látta el a felületet, jónéhány rétegben. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít