hydrangea.jpg

Amikor a lakberendező szabad kezet kap...

A tulajdonosok igényes, otthonos és modern lakásbelsőre vágynak. És mivel gyorsan megtalálták a közös hangot Makay Attila lakberendezővel, már nyugodt szívvel bízták rá magukat és otthonukat.

dsc 7477

A konyha-nappaliétkező egybefüggő terében végigfut a meleg mélybarna diószín – mely nagyszerűen ellenpontozza a magasfényű fehér bútorfrontokat.

dsc 7458

dsc 7464

A tapétázott falfelület összekapcsolja és egyben átvezeti a szemet a konyhából a nappaliba. A közösségi teret egy nagy, karakteres, íves mennyezeti LED-fénycsatornával emelték ki a szakember, középen reprezentatív mennyezeti csillárral.

dsc 7431
A hálószobában szembetűnő a modern kialakítás: az intim zóna egy, elválasztatlan teret alkot a fürdőszobával.

dsc 7450
A fürdőszoba megvilágítására ugyanakkora gondot fordítottak, mint a lakás többi pontján. Még a kádborítás oldalára is került néhány apró fényforrás.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít