hydrangea.jpg

Motorbicikli a város fölött

Hogy mennyi lehetőséget rejt egy loft, azt csak az tudhatja pontosan, aki benne él. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy egyedülállóan szellős, világos; pótolhatatlan az egyterűségből fakadó átláthatósága, és nagy belmagassága révén mérhetetlen szabadságérzetet ad, ami joggal keríti hatalmába az ott élőt.

IMG 9858

A szakemberek elsőként a látszó gerendákat és a szándékosan meghagyott téglaburkolatot restaurálták, figyelve a ház műemlék jellegére. Az egy térben hagyott nappaliban szint eltolással helyezték el a pihenést szolgáló ülőbútorokat. IMG 9855

A tekintélyes méretű, elegáns bőrgarnitúrán ülve nagyszerű kilátás tárul fel az ablakból. A hullámos felületű, Ausztriában vásárolt parketta meleg, otthonos hatást teremt a barna bőrrel és a téglaburkolattal. A belsőépítész által tervezett körök játékossá teszik a tévé mögötti falat.

 IMG 9834

A konyha fa front felületei mellett rendkívül elegánsak a króm háztartási gépek és a fekete-üveg kombinációjú felső elemek. A konyha fölé a házigazda saját ötlete alapján – elsőre talán kissé meghökkentő – mennyezetről lelógatott motorkerékpár.

IMG 9865

A fürdő egyik különlegessége, hogy a mosdó lábaiban folyik el a szennyvíz. A hátsó üvegfelületen a nappali szépséges részletei tükröződnek. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít