Ízelítő a TAVASZI lapszámból

A legfrissebb TAVASZI lapszámot keressétek az újságárusoknál és a boltok polcain!
 
A tartalomból:
 
🌷 megújítjuk a kertet, több lehetőséget is kínálunk erre, egyedi teraszt alakítottunk ki, és a legkisebb kertbe, kiülő helyre is exkluzív megoldásokat varázsolunk,
🌷 húsvétra várva különleges dekorációkat készítünk,
🌷 megtervezzük a tökéletes konyhát, és megnézzük, hogy mutat a raklap ebben a térben.
🌷 óceáni hangulatot teremtünk az otthonunkban, végigvesszük, mire lesz szükségünk ahhoz, hogy állandóan „nyaralhassunk”,
🌷 lakásbemutatóink a megrendelő és lakberendező tökéletes összhangját mutatják be, akár úgy is, hogy jóformán csak a látványrajzokon keresztül kommunikált a két fél. 
Találunk olyan otthont is a bemutatott lakások között, ahol „biztosra mennek”: már nem először dolgoztak együtt egy szakemberrel a tulajdonosok. 
Hogy mi történik azzal a házzal, ahol a harmadik generáció alakítja át elődjei örökségét? A régies jelleg megőrzése mellett valami egészen különleges végeredmény születésének lehettünk szemtanúi!
 
👉👉👉 Keressétek a magazint az újságárusoknál! 😘🥰
 
Élményekben gazdag tavaszt kívánunk minden lelkes Olvasónknak! 

Magazin

Lapozz bele!

Hallottál már a Laptapirról?

A Laptapir egy új, innovatív, praktikus és egyedi megoldás a magazinok olvasására, bárki számára, aki számítógéppel, tablettel vagy okostelefonnal rendelkezik. Egy lap áráért (havi fix 1490 Ft-ért) akár 100 magazint is elolvashatsz (úgy működik mint a Netflix)!

Örömmel jelentjük be, hogy a Golden Harmony lakberendezési magazint is megtaláljátok a Laptapir kínálatában!

A magazin legfrissebb és korábbi lapszámait (online formában) itt tudjátok elolvasni:
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!