hydrangea.jpg
Magazin

Akárcsak a csillagok rendkívüli együttállása, olyan ritka, amikor a tervező és a lakás tulajdonosa szinte minden gondolatában együtt rezeg.

Magazin

Egy designer otthona csupa változás, hol egy új tapéta, falszín, egy átfestett bútor, egy kézzel készített felirat a lépcsőn… szinte minden hétre jut valami új, megvalósulásra váró ötlet.

Magazin

Körfolyosós belvárosi lakás újjászületése, ezt is mondhatnánk, hiszen teljesen át lett alakítva az eladásra szánt ingatlan.

Magazin

A ház legimpozánsabb különlegessége, hogy a födémszerkezet áttörésével a terek összekapcsolódnak, egymásba fonódnak, így egy izgalmas térélmény teszi extrává a házat.

Magazin

Az eredeti tervek szerint nem volt éppen szerencsés a funkcionális elosztás, így újragondoltuk. 

Magazin

Nem mindennapi feladat, egy 53 m2-es belvárosi lakásból 3 mini garzon kialakítása, megtervezése.

Magazin

Amikor a tervező szabad kezet kap...

Magazin

Egy forró nyáresti sétán pillantották meg először a leendő tulajdonosok a HÁZAT – akkor még sóvárogva, hisz tervben volt, hogy pont egy ilyet szeretnének majd egyszer

Magazin

A négytagú család kényelmes elegáns otthona, ahol a családfő a vállalkozásában (Balkán Stein) szerzett tapasztalatokat használta fel a saját háza kialakításánál.

Magazin

Rendkívüli belmagasság, és a boltíves mennyezet játékossága adta a lehetőséget a két lakószínt kialakítására. Igazi bulizós hely született, romkocsmák hangulatát idéző enteriőrökkel.

Magazin

A ház XXI. századi technológiával felszerelt "okosotthon". A nappali belmagassága az egybefüggő térben izgalmas, és nagyvonalú megoldás.

Magazin

Két év alatt nyerte el végső formáját a ház, s lett sajátja ez a modern elegancia és eklektika, némi aszimmetrikus egyensúllyal kiegészülve.

Magazin

Egy kis nyaraló fantasztikus átalakulását láthatjuk a képeken. Varga Szilvia lakberendező csodás tervei alapján valósult meg a pazar látványt nyújtó, kényelmes ház.Egy kis nyaraló fantasztikus átalakulását láthatjuk a képeken.

Magazin

Kompakt és funkcionális, talán így jellemezhetném ezt a lakást. A kisméretű lakások mindig nagyobb kihívást jelentenek...

Magazin

A belvárosi lakás 4,5 méteres belmagasságát nem csak a színek, hanem a holkerek, és a mennyezeten  keresztvonalban futó díszlécek játéka is kiemeli. Az étkezőasztal különlegessége az asztal síkjába épített gőzkandalló.

Magazin

A belsőépítész  szakember a klasszikus és a modern art deco elemeket hangolt össze, amerikai stílusban.  Ehhez jó alap volt a nappaliban a tölgypadló. A lakás színei a kék, kevés sárgával.

Magazin

A korábbi hallból lett a tágas elegáns étkező-konyha. Az átalakítás során "belső ablakok"  biztosítják a fény útját. A térélményt, és a hangulatot fokozza az átvilágítható valódi kőfurnér lapot...

Magazin

Az impozáns épületet az 1900-as évek elején, egy tehetős gyártulajdonos építtette magának nyári rezidenciának. A ház a mai napig nem veszítette el báját, tulajdonosai ezért nagy energiát fektettek abba, hogy...

Magazin

Ehhez a 80 m²-es, modern sorházi lakáshoz szokatlan út vezetett. Egy szép őszi délutánon, amikor egy ajtódísz készítő workshopra indultam, még nem gondoltam, hogy...

Magazin

Amikor egy lakást úgy kell kialakítani, hogy három generáció egyformán jól érezze magát benne, nincs könnyű dolga a lakberendezőnek. Vagy mégis? 

Magazin

Ennek az izgalmas háznak a berendezését a csónak alakú alaprajza és az üvegfelületek nagysága nehezítette meg. Mind az épülethez, mind a tulajdonosokhoz a letisztult minimál és a tágas elrendezés illett...

Magazin

„A külső mit sem ér, ha a belső kényelmetlen és nem praktikus.” – vallja ezt Szőcs László Zsombor belsőépítész, aki ezzel a szilárd meggyőződéssel alakítja megrendelői elképzeléseihez a környezetüket.

Magazin

A Kreatív-Depo csapata által megalkotott kis lakás a „New York style” lakberendezési jegyeket hordozza magán. 

Magazin

Romantikus, country, vintage és shabby chic stílus keveredik abban a házban, amiről árulkodik, hogy melegszívű lakói végtelen életörömmel vették birtokba

Magazin

Nincs is jobb dolog annál, ha az ember sok időt tölthet el vízparton, vagy akár az ablakából, teraszáról csodálhatja meg mindennap a magyar tenger látványát! Van, akinek megadatott egy ilyen otthon

Magazin

Négytagú családunk igényei szerint kialakított konyhánk teljes átalakítása ugyan nem volt kis feladat, de a változás, amit hozott, megérte

Magazin

A ház – akár egy mesekönyv, minden berendezési tárgy egy emlék, egy történet, ahol a történetek főszereplői a ház lakói. A falakon kívül majdnem mindent a kreatív férj készített, régi vágya valósult meg a rönkház születésével. 

Magazin

A 160 m² alapterületű családi ház megjelenésében abszolút tükrözi a csillogó glamour stílust. Az enteriőr részletgazdag, csillogó varázslást sugalló, tudatos tervezését a ház tulajdonosai álmodták meg.

Magazin

Unalmas, egyhangú, túl egyszerű, semleges – mondják azok, akik nem szeretik. Mert van, aki nem kedveli, és van, aki nagyon is.

Magazin

Sokak számára ismerős lehet a Bútoralkotás név, barkácsrovatunkban találkozhattatok a családi vállalkozás által újjászületett bútorokkal, most bemutatjuk az otthonukat. 

Magazin

Igazi mestermű a bőrrel kárpitozott, hatalmas konzolasztal, mely a kényelmes, L-alakú ülőgarnitúra fontos kiegészítője. A fali bútorelemeknél visszaköszön a lebegő felfüggesztés.

Magazin

Egy jól megtervezett konyha nemcsak a vendégek tetszését nyeri el, hanem a mindennapos használatban is jól vizsgázik, azaz nem csupán tetszetős, de praktikus is egyben.

Magazin

Értékmegőrzés A-tól Z-ig, a 110 éves vályogház igazán különleges átalakuláson esett át.

Magazin

A lakberendező egybenyitotta a földszinti lakótereket, aminek eredménye, hogy már a bejáratból látható a fényes, tágas, áttekinthető otthon.

Magazin

Csemetéink szobájának a kialakítása általában nagy odafigyelést és sok-sok fáradságos órát kíván. De mindenkép megéri, ha arra gondolunk, legfőbb célunk, hogy jól érezze magát kis birodalmában. Épp ezért ne sajnáljuk az időt és energiát, hogy a csöppség szabadon álmodozhasson zárt térben is.

Magazin

Egy egyedülálló, fiatal pasi lakását kellett megálmodnom, melyhez teljesen szabadkezet kaptam, így öröm volt alkotni.

Magazin

Hatalmas ősfákkal szegélyezett üres telek adta a lehetőséget arra, hogy a fiatal házaspár is megépíthesse a modern, kicsit minimalista, de ugyanakkor számukra lakható és minden igényüket kielégítő, professzionális otthonukat. 

Magazin

A 48 m²-es budai hegyekre néző panorámás lakás funkcionális berendezéssel, céltudatos tervezéssel, rekordidő alatt készült el.

Magazin

Egy régi, macskaköves, ódon utcácska sarkán kínálkozott megvételre ez a régi építésű, saroktelken álló házikó. Jelenlegi tulajdonosai pont ilyen kicsi, de hangulatos családi fészekre

Magazin

Egy balatoni lány Budapestre költözve sem tud kibújni a bőréből. A hozott emlékek, a víz szeretete, egyaránt fontossá váltak, amikor új otthona kialakításába kezdtek.

Magazin

Budapesten, közvetlenül a Duna-parton megépülő lakóparkban találtunk rá erre az 50 m²-es, fiatalos, praktikus megoldásokat rejtő otthonra. Amikor fiatal hölgytulajdonosa megvásárolta ezt a kulcsrakész lakást, jól tudta, hogy igazi otthonná varázslásához szakember segítségét fogja kérni.

Magazin

A nappali a család közös tere, ahonnan nem hiányozhatnak a kényelmes ülőbútorok, kanapék, fotelok, székek, elengedhetetlen kellékek a párnák, és jó, ha van valami plusz, valami olyan kiegészítő, ami élettel tölti meg ezt a helyiséget, és mindenki otthon érezheti magát tőle…

Magazin

Ebben a házban a feleség trendi, egyben nőies ízlése, a házigazda high-tech igényei szemet gyönyörködtető harmóniát alkotott.

Magazin

A budaörsi hegyekre néző, parkosított környezetben kialakított otthont, sok-sok tárolóval álmodták meg tulajdonosai.

Magazin

Az elmúlt évtizedben egyre keskenyebb lett a határvonal nappali és konyha, étkező között, szó szerint eltűntek a falak...

Magazin

Alapvetően jó elosztású és arányú, nem régen épült társasházi lakás. Igazán nagy szerkezeti átalakításokat nem igényelt.

Magazin

A ház sok generációt kiszolgált már, jelenleg 4 különálló lakásra lett felosztva.

Magazin

Házigazdánk mindössze élete első hat évét töltötte egy fagerendás parasztház falai között...

Magazin

Nagyobb kihívást jelent a tervezőnek, ha nem tiszta lappal indul, hanem bizonyos adottságokhoz alkalmazkodva, meglévő bútorokat felhasználva kell megkomponálnia egy teret.

Magazin

Egész évben azért dolgozni, hogy aztán jól megérdemelt pihenésként csupán egy-két hetet nyaralhassunk?

Magazin

 Ennek a 24 m²-es, 5 m belmagasságú belvárosi lakásnak tulajdonosáról első találkozásunk alkalmával az igazi NŐ képe rajzolódott elém.

Magazin

Ha merjük elengedni a fantáziánkat, és a hátrányokból is megpróbálunk előnyt kovácsolni, egészen biztosan nem lesz szokványos a végeredmény.

Magazin

„Szeretünk vidéken élni, a csönd és a táj szépsége itt tart minket.”

Magazin

Vidéki kisvárosban, újépítésű társasházi lakásuk berendezéséhez kérte egy kedves házaspár a segítségemet...

Magazin

Kinek ne lett volna már leküzdhetetlen vágya, hogy rohanó világunk őrült mókuskerekéből néha-néha elmenekülhessen?

Magazin

Igazán figyelemreméltó az a nem mindennapi kivitelezés, melynek során egy 6. emeleti bérház 56 m²-es lakásából otthon született.

Magazin

Szinte hallani a madárfüttyöt, és bőrünkön érezni az erdő hűs levegőjét, ha belépünk ebbe a lakásba.

Magazin

Újépítésű tetőtéri lakás, kész burkolatokkal. Az eredeti elképzelés egy meleg színekkel...

Magazin

Házigazdáink előző lakását ismerve bizony szembetűnő a változás. Az annak idején...

Magazin

Írhatom ezt azért, mert lelkesedésből és elképzelésekből bizony soha nem volt hiány az építkezés alatt!

Magazin

Liza vidéki, mediterrán stílusú házuk földszintjét alakította át, több régi kedvenc darabját beépítve az új designba.

Magazin

Melegséget, otthonos hangulatot teremtő földszínek, meghatározó látványelem a gyönyörű gerenda, mely dekorációs elemként készült.

Magazin

A vintage stílus néhány éve kezdett teret hódítani a lakberendezésben, a régies tárgyak hangulatok újjáéledését jelenti.

Magazin

Ideális körülmények között zajlott a munka. Adott volt egy kitűnően megtervezett és igényesen kivitelezett ház.

Magazin

Becsukom a szemem és emlékeimből felidézem, amikor rajztanárom a színkeverés rejtelmeiről mesélt.

Magazin

Ha beköszönt a jó idő ideje kimerészkedni a szabadba, és "új életet lehelni a térbe".

Magazin

A 42 nm-es ingatlan berendezése majdnem hogy lehetetlennek tűnt a fő falszakasz ferdesége miatt.

Magazin

A gyönyörű kertvárosi családi ház láttán nem is gondolunk arra, hogy...

Magazin

Gyermekünknek nagy szüksége van inspiráló, a fantáziáját megmozgató környezetre, ezért fontos kellő alapossággal megtervezni a birodalmukat.

Magazin

A konyha sokszor nem pusztán a sütés-főzés színtere, hanem inkább a családi együttlétek, beszélgetések helye...

Magazin

A szentendrei otthonban valahogy mindig ünnep van.

Magazin

Az ősz a nyár perzselő meleg után végre tarka színeket hoz a természetbe...

Magazin

Székesfehérvár belvárosban, a kockaköves utcáról belépve egy valódi high-tech otthon fogad minket.

Magazin

A fa számtalan árnyalatával remekül használható burkolatként, bútornak vagy akár dekorációként.

Magazin

Átgondolt tervezés eredménye a minden kényelmét kiszolgáló ház.

Magazin

A tulajdonosok igényes, otthonos és modern lakásbelsőre vágynak.

Magazin

Panelban lakni nem nagy kiváltság, azonban az elavult épületek falai mögött igazi luxuslakások is rejlenek...

Magazin

Egy korábban épült lakóépület lakberendezési korrekciója volt a feladat. A megrendelő azzal a kéréssel kereste meg a szakembert, hogy szeretne egy összehangolt, egységes stílust.

Magazin

A nyolcvanas években épült 150nm-es sorházi lakás felújításánál a régi és az új, a hagyományos és a modern ötvözetét kívánták létrehozni, amely esztétikus, élhető, színes és kényelmes.

Magazin

A 47nm alapterületű, kissé előnytelen elrendezésű lakást, a kis terek egybenyitásával tették praktikussá élhetőbbé.

Magazin

Onnan lehet felismerni, hogy békebeli hangulat lengi be. A masszív antik bútorok, a csipke, a fodor, a porcelán, az öntöttvas és társaik - ettől minden olyan barátságos, hívogató.  Egyszóval: a múlt, nagyanyáink stílusa köszön vissza ezekben a konyhákban, és ez olyan jó!

Magazin

Ha a nyári melegben saját kerti medence hűs habjait szeretné élvezni, itt az ideje hogy megteremtse a nyugalom oázisát a közvetlen közelében.

Magazin

Egy otthon, amely tele van emlékekkel, olyan tárgyakkal, melyeknek történetük van. A 3 éve megvásárolt 110m²-es ház modern belsőt takart… Színes falakkal, ami nem egyezett a család ízlésével, és a meglévő bútoraik sem passzoltak abba az enteriőrbe, a saját elképzeléseik szerint elkezdték átalakítani.

Magazin

Mintha csak egy ékszerdoboz tetejét nyitnám fel, úgy nyílik ki előttem e Székesfehérvár csendes utcájában megbúvó, 37 m²-es otthon ajtaja. Vendéglátóink – Hajni és Zétény-csendes kis zugra vágyódtak, ahová visszahúzódhatnak hétköznapokon az üzleti élet rohanásából.

Magazin

Ebben a 80 m²-es társasházi, újépítésű lakásban már álltak a falak, amikor a tulajdonos megkeresett. Határozott elképzelései voltak, amiket képekkel is megtámogatott. Lényegében egy letisztult, otthonos, modern, szépen megvilágított lakást szeretett volna.

Magazin

Murányi Erzsébet, Liza enteriőrtervezővel egy nyáresti vacsorán találkoztam először. Első beszélgetésünk alkalmával magával ragadott sokrétű személyisége, kreativitása. Lakberendezési újságíróként nem is tudtam volna titkolni kíváncsiságomat, vajon hogyan tükröződik vissza mindez munkáiban...

Magazin

Egy kicsiny faluban rejtőzködik ez provence-i stílusú, franciásan könnyed, mesebeli vidéki hangulatú ház. A provence stílus maga a természetesség, a szó hallatán már szemünk előtt látjuk a lankás, dimbes-dombos, csodálatos környezetet, a levendulamezőket...

Magazin

Egy igazi női otthont rejt az 58 m²-es budapesti társasházi lakás. Modern vonalvezetésű bútorok és kiegészítők jellemzik a berendezését. Egy igazán merész szín: a lila uralja a lakóteret.

Magazin

A fiatal pár elképzelése: nagy terasz, zöldövezet, közepes nagyságú lakás.

Magazin

Amikor a háziasszony kreativitása és ötletei összetalálkoznak a család lelkes segítőkészségével, abból valami nagyon jó sülhet ki...

Magazin

Igazi nagy kihívás, ugyanakkor örömteli és izgalmas feladat, ha egy profi lakberendezőnek a saját otthonát kell kialakítania! Kompromisszumok és hosszas keresgélés után esett a választásuk erre, az akkor még félig kész házra.

Magazin

Az egész lakáson végigvonul a barna tónusok és a krémszín harmóniája, hol lágyan, hol kontrasztosan. A harmadik szín a limezöld, ami üde színfoltként frissíti a képet.

Magazin

A 300 nm-es családi ház óriási, egybefüggő tereit különleges ötletekkel, meleg faburkolatokkal és a háziasszony kedvenc lilájával tették egyedivé maguk a tulajdonosok.

Magazin

A zöldövezeti ház átalakítása szakember segítségével zajlott: az alapszerkezet megtartásával, elsősorban a fények segítségével, visszafogott anyag- és színhasználattal érték el a rendkívül impozáns végeredményt.

Magazin

Az újépítésű lakás izgalmas és exkluzív élettér fiatal tulajdonosa számára, jellemzői a klasszikus formavilág, kényelem, erőteljes színválasztás, de részei a bohém és fiatalos kiegészítők is.

Magazin

A 150 m² alapterületű ház lett az álmaik otthona. Minden helyiség és minden fal a helyén maradt, csupán a belső designt változtatták meg egy lakberendező segítségével.

Magazin

Modern, már-már merész színvilágával tökéletesen tükrözi hölgylakójának egyéniségét.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít