Lombház, de nem gyerekeknek! – 10 szuper fotó, melyek láttán Te is akarsz egy ilyet!

Lombház felnőtteknek? Miért ne!
Gyerekként mindig vágytál egy lombházra, de sosem kaptad meg? Akkor hadd mutassunk egy csodaszép otthont, ami újra felébresztheti benned a vágyad, hogy legyen egy szép és kényelmes kis kuckód, lombos fák ágai közt.

A lombházak, avagy fákra épült kis házak

sokunkkal leginkább csak az amerikai filmekben „jöttek szembe”, és bármennyire szerettük volna, a valóságban nem kaphattunk ilyen klassz kis búvóhelyet.

De ki mondta, hogy 18 éves korunk után el kell engedni ezt a vágyat? Lynne Knowlton sem tette: a blogger felnőttként álmodta és valósította meg a saját álomszép lombházát, a végeredmény pedig magáért beszél!

Itt minden arról szól, hogy érezd jól magad!

Már a lombházhoz közeledve feltűnik, hogy itt semmi sem olyan, mint egy hagyományos családi otthonban. Valahogy minden szórakoztatóbb. Nézd csak meg alaposan a képet: ugye, te is felfedezed a piros csúszdát a jobb oldalon? Nem, nem gyerekeknek készült, felnőttek is lecsúszhatnak rajta. Király, nem?

Persze, a buli részt és a szórakozást nem árt néha egy kis nyugalommal kompenzálni: jöhet a szieszta a ház melletti függőágyban, vagy a verandán lógó függőszékben?

lombház felnőtteknek

A kezeletlen fa és a fehér kombinációját nem nehéz megszeretni

A lombházban körülnézve talán már első pillantásra feltűnik neked is, milyen remekül passzol egymáshoz a kezeletlen fa és a fehér szín. Ezt a kombinációt szinte minden helyiségben megtalálod – és ez nem is csoda. Szerintünk csak szeretni lehet!

A konyhában egy konyhaszigettel igyekeztek pluszt tárolóhelyet, illetve munkafelületet nyerni, míg a nappaliban a szépen elhelyezett, többnyire régiségkereskedőktől és garázsvásárokból beszerzett kiegészítők keltenek befejezett hatást.

lombház rusztikus konyha

Hívogató részletek

A verandáról és bentről is elérhető bárpult újrahasznosított épületfa felhasználásával készült, és nemcsak iszogatásra csábít a barátokkal, hanem arra is, hogy a kilátásban gyönyörködj.

A földszinten pedig vár az ebédlő, ami a függönyök elhúzása után szinte beleolvad a gyönyörű környezetbe. A lámpáktól pedig úgy érezheted, mintha egy modern és elegáns étterem teraszán lennél.

És egy csipetnyi luxus

A fürdőszobát a fa és a fém összhangja, az óriási tükör és a kifinomult részletek teszik hívogatóvá. Az egyformán hajtogatott törölközőktől pedig olyan érzésed támadhat, mintha egy igen drága lombház szálláson vendégeskednél.

Ha pedig még ez sem volna elég, akkor pillants be a hálóba, ahol a puha szőnyeg és a sok díszpárna kényelmet, harmóniát sugároz, és luxusérzetet kelt.

Nézd meg ezt az angliai luxus lombházat, melyben szó szerint együtt ébredhetünk a madarakkal és eközben a kényelemről sem kell lemondanunk. 

lombház rusztikus fürdőszoba

Megvalósításra fel!

Persze, azt mi is tudjuk, hogy a mi éghajlatunkon egy ilyen lombház legfeljebb nyaralóként lenne használható, arra viszont ideális megoldás lehet. Szóval, ha szeretnél egy ilyet és tavasztól őszig ki is használnád, akkor reméljük, hogy most sikerült egy kis inspirációt adnunk az álmod megvalósításához.

Forrás és fotók: styleathome.com

Szöveg: Balogh Mia

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!