Demeter Enikő

Hivatásom már kislány koromban elkezdődött, amikor még nem volt tudomásom arról, hogy létezik ez a szakma, a szüleimet már az őrületbe kergettem azzal, hogy havonta átrendeztem otthonunkat. Mindig fontos volt számomra a látvány, az összhang a színek és formák harmóniája.

Stílust varázsolni az otthonokba !

A lakberendezés azon kívül, hogy sok hozzáértést követel, alapjában örömet okozó, szórakoztató kikapcsolódás , de egyben lehetőséget is kínál, a fantázia szabad szárnyalásához.
Otthont teremteni nem luxus, néha csak egy kis ötlet hiányzik, hogy minden a “helyére” kerüljön, azonban van olyan is ahol hosszabb ideig tartó, átfogóbb együttműködésre van szükség. Mindkettőben szívesen részt veszek, a legapróbb kérdéssel is szívesen foglalkozom, ha a megrendelő úgy kívánja.
Vállalom természetesen komplett kivitelezések koordinálását is egy megbízható, profi csapattal a hátam mögött, akiket igény szerint a megrendelő is megismerhet.

terhodito.hu

Gézárt Judit

Sok évi tanulás, tapasztalat és referencia munka áll már mögöttem. Nem kötődöm egyik stílushoz sem, mindig az igényekhez alakítom az otthonok megjelenését.

Vállalok új építésű házakat- lakásokat, de otthonok ujjá varázsolásában is szívesen segédkezem. Ebbe beletartozik a villany, gáz, víz kiállások és a falak átrendezésének megtervezése is. Burkolatok, falak dekorálása, bútorok (eseti tervezés), világítás, textíliák, dísztárgyak kiválasztása. Lehet helyiségenként is haladni, de van akinek a szóbeli tanácsadás is elegendő. Megbízóimat soha nem hagyom magára a problémákkal, mindig keresünk kompromisszumos megoldást a felmerülő konfliktusokra. A Golden Harmony magazinnal több, mint 10 éve dolgozom együtt.

gezart.hu

Murányi Liza

2008 óta enteriőr tervezőként modern, klasszikus, art deco, contemporist, provence, vintage, ezen belül eklektikus belső terek kialakításával foglalkozom, melyek hangulata maximálisan tükrözi ügyfeleim egyéniségét. Fontos számomra, hogy a stílust mindig a Megrendelő válassza, én pedig felépítem, kiegészítem az elképzelést, olykor praktikus, néhol designt kiemelő ötletekkel, kifinomult eleganciát és harmonikus belső teret teremtve. Az ARCHLine belsőépítészeti tervezőprogram 3D fotorealisztikus képei valósághűen tükrözik az átalakulást, vagy éppen az új enteriőr megvalósulását. A design tervek mellett elkészítem az elektromos tervet is, melynek köszönhetően hatásos megvilágításban kelnek életre a képzőművészeti alkotások, tapéták, színes lakástextilek, fényképek. A tervezésen kívül, kreatív ötletekkel segítek a megvalósításban, valamint a lámpák, egyéb dekorációk és bútorok beszerzésében, gyártásában. Igény esetén vállalom a kivitelezés ellenőrzését, lebonyolítását, sok éves tapasztalattal rendelkező szakipari háttérrel.

lakasdekor.net

Nagy Andrea

Számomra az első és legfontosabb, hogy megrendelőimnek olyan szolgáltatást nyújtsak, amely minden esetben tökéletesen illeszkedik az ő egyéniségükhöz és igényeikhez. Minden stílussal örömmel dolgozom, és mindegyikkel képes vagyok azonosulni.

Szeretem a kihívásokat, nem vagyok híve a sablonmegoldásoknak. A trendek, a különböző divatirányzatok jönnek-mennek. És hiába van egy lakás, egy ház a legújabb stílus szerint berendezve, ha a megrendelő elveszetten bolyong benne, és nem érzi, hogy az az ő otthona lenne.

Fontosnak tartom, hogy személyes, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot építsek ki megbízóimmal, hogy pontosan tudjam, mit szeretnének, mire van igényük, és hogyan lehetne azokat a számukra lehető leghatékonyabban megvalósítani, amely által egy lakásból, házból megszületik az a hely, amely számukra a jó kisugárzású, harmonikus, kifejezetten a saját álmaik és vágyaik beteljesülését jelentő otthont adja.

tense.hu

Scroll to Top