hydrangea.jpg

Milyen otthon való Neked a csillagjegyed szerint? - 4. rész

Sorozatunk befejezéseképpen a Nyilas, Bak illetve a Vízöntő asztrológiai jegyek lakberendezési leírását olvashatjátok.

Nyilas (11.22.-12.21.)

Jellemző rád, hogy keveset vagy otthon, hiszen szereted a szabadságot, a nagy tereket, a külsős programokat. Menekülsz a bezártság érzése elől. Így érdemes a lakásodat is úgy kialakítani, hogy minél több mozgástered maradjon: hozd be a lakásodba a kertet, a kinti környezetet. Nagy állatbarát is vagy, ezért biztos lesz nálad legalább egy-két négylábú, akiknek persze meglesz a saját kis kuckójuk.

nyilas1

vintagetopia.co

Alakíts ki magadnak egyfajta otthoni irodát, hiszen mindig lesz olyan új, felfedezésre váró téma, ami felkelti az érdeklődésedet. Mivel a belefogás és „nem befejezés” egyik nagymestere vagy, ezért jó, ha van egyfajta rendszer, amit követsz. Ebben az esetben elkerülöd, hogy szemétdombbá váljon a lakásod. 

Mindent bele

Milyen stílus illik hozzád? A sokszínűség, az eklektikusság, a nagyvonalúság jellemző rád, ez fog megjelenni a berendezésben is. Az útikalauzoktól és térképektől kezdve, a vallási, spirituális kiegészítőkön keresztül, mint például füstölő, kendő, a népi, különböző etnikumoktól  szerzett tárgyakig minden megtalálható lesz nálad. 

nyilas2

blog.thedpages.com

Meglátni és megszerezni

Szereted a meleg, tüzes színeket, így biztos, hogy használni fogod a narancssárga több árnyalatát, de akár a rózsaszín élénkebb verziója is bejöhet neked. Ha valamilyen bútorra vagy kiegészítőre ránézel és megtetszik, azt meg is veszed. Nem sokat törődsz azzal, hogy az otthon található tárgyaiddal mennyire lesz összhangban. Majd egy kis világítással, vagy átfestéssel megoldod az egészet! 

nyilas3

dovahome.com

Szereted a meleg, tüzes színeket, így biztos, hogy használni fogod a narancssárga több árnyalatát, de akár a rózsaszín élénkebb verziója is bejöhet neked. Ha valamilyen bútorra vagy kiegészítőre ránézel és megtetszik, azt meg is veszed. Nem sokat törődsz azzal, hogy az otthon található tárgyaiddal mennyire lesz összhangban. Majd egy kis világítással, vagy átfestéssel megoldod az egészet! 

Bak (12.22-01.20.)

Követed a hagyományokat, szereted a letisztult formákat a lakberendezésben is. Ha kicsit modernebb az ízlésed , akkor a minimalista stílust fogod követni és sok fém berendezés lesz a környezetedben. Így a lakásod úgy is nézhet majd ki, mint egy magas árkategóriájú elektronikai szaküzlet vagy egy elegáns régiségbolt. 

bak1

simplecozycharm.com

Csak természetesen

A fém mellett a fa  lesz a másik alapanyag, amit igazán szeretsz. Törekszel rá, hogy minél környezet közelibb és visszafogottabb legyen a lakásod, ezért a színek is ezt fogják tükrözni: zöld, barna, okker sárga, az ősz színei. Nem fogod havonta átrendezni a szobádat, hiszen fontos számodra a stabilitás az állandóság. 

bak2

lukeedwardhall.com

Képes vagy a praktikusság oltárán feláldozni a kényelmet. De ne felejtsd el, alapvetően az otthon az a hely, ahol kikapcsolódsz, pihensz. Szerezz be magadnak pár kényelmes kiegészítőt, puha párnát amivel kényeztetheted magad egy-egy hosszúra nyúlt munkanap után. 

Őrizve a múltat

Értékeled a kézzel készített tárgyakat, a régiségeket, ezért biztosan lesznek a nagyszülőktől örökölt bútordarabjaid vagy olyan tárgyak, amiket te magad szereltél össze, vagy akár te készítettél. Ezekre büszke is leszel, hiszen a kitartásodat és a jó ízlésedet fogják tükrözni. Ha valaki meglátogat téged, biztos lehet benne, hogy tiszta, rendezett közeg fogadja. 

bak3

treetophousehold.com

Vízöntő (01.21-02. 18.)

A XXI. századot neked találták ki. Egyszerűen odavagy a futurisztikus tárgyakért, kütyükért és mindenért, ami technikai újdonság. Az biztos, hogy te leszel az elsők között, aki kipróbálja a legújabb okos-cuccot, bármiről is legyen szó. Nem igazán találunk nálad régi, antik bútordarabokat, sokkal inkább a modern, de eklektikusabb stílus jellemző rád. 

vizonto1

cyber-breeze.com

Nem annyira fogsz a kényelemmel és az otthonossággal törődni, ugyanakkor tuti, hogy lesz egy olyan helyiség a lakásodon belül, ahol a sok barátodat fogadhatod, hiszen mi is lehet ennél fontosabb. A nagy terek, az üres falak is vonzanak téged. A zsúfoltságtól előbb-utóbb rosszul leszel. Arra ügyeljél, hogy a hálószobádba ne vigyed be az összes technika eszközödet. Bár így sokkal kényelmesebb lenne, ugyanakkor ezek a tárgyak megnehezítik a pihentető alvást és hosszú távon megterhelik az idegrendszeredet. 

Egyedi és különleges

Jó ízlésed van, és mivel szereted az egyediséget, így a kiegészítőknél is arra törekszel, hogy olyan tárgyakat válassz, amikkel nem találkozhatsz szembe másoknál.

vizonto2

bloggingblog.biz

Víz és levegő

Bár sokan úgy gondolják, hogy a Vízöntő a neve miatt víz elemű, de ez nem így van. A levegő elem uralja. Ezért is lehet, hogy a lila, az óceán kék, az indigó színek mellett a sárga több árnyalatát is előnyben részesíted. Emellett úgy alakítod ki az életteredet, hogy minél több helyiségedbe tudjon akadálytalanul beáramolni a fény, a napsütés. 

vizonto3

futurian.co

Szöveg: Somogyi Eszter/AsztroEszti

(06302709855)

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít