hydrangea.jpg

Milyen otthon való Neked a csillagjegyed szerint? - 3. rész

Folytatjuk az asztrológiai jegyek lakberendezési leírását. Most a Szűz, Mérleg illetve a Skorpió jegyűek kerülnek sorra. 

Szűz (08.23-09.22)

Fontos számodra a rend, a tisztaság, és mivel mindenben törekszel a tökéletességre, ezért az otthonod is általában ezt tükrözi vissza. Akár az is lehetne a jelszavad, hogy: Rend a lelke mindennek. 

szuz2

casaltadipesa.com

Rengeteg energiát fektetsz nemcsak a bútorok elhelyezésének szimmetriájába, de a kiválasztásukkor törekszel arra is, hogy minél jobb minőségűek és sokáig használhatóak legyenek.

szuz3

swoonworthy.co.uk

Szereted a letisztult formákat, az egyszerűséget, a visszafogott színeket, a zen  stílust, de azért fontos, hogy praktikusak is legyenek a bútorok. Ha fehérben gondolkozol, akkor biztos, hogy még többet fogsz takarítani. Közel állnak hozzád a természetes megoldások, a fából készült kiegészítők, a föld színek. 

Született maximalista

Időnként úgy érzed, sosem lesz tökéletes az otthonod. Ebből a törekvésedből adódóan mások számára túl sok időt foglalkozol ezzel a projekttel. Képes vagy akár órákat is eltölteni az interneten egy-egy bútor felkeresésével. Ezért akár vitába is szállsz a rokonsággal, hiszen fontos számodra, hogy minden olyan legyen, mint ahogy elképzelted. 

szuz 

architecturaldigest.com

Ha már berendezted a lakásodat, akkor tudni szeretnéd, hogy mit hová tettél. Ezért listákat írsz, alaprajzokat használsz, ha arról van szó. De nem csak a helye fontos egy-egy tárgynak, hanem az is, hogy a megfelelő tevékenységhez használja mindenki. Ha ez másképp van, akkor akár ölre mész az illetővel, hiszen mindennek megvan a maga célja! 

Arany középút

Előfordul, hogy az egészbe annyira belefáradsz, illetve azt érzed, hogy ez a rendrakás túl nagy falat számodra, hogy ilyenkor aztán eleresztesz mindent és képes vagy óriási rendetlenségben élni. Hiszen, mint mondani szokták, a zseni a káoszt is átlátja. Jó lenne, ha a két véglet között megtalálnád az arany középutat.  

szuz4

freshome.com

Mérleg (09.23-10.22)

Szereted a szép dolgokat és ezt bizony az otthonod is visszatükrözi. Jelmondatod lehet: Szépség és esztétikum. Egy-egy használati tárgynak illetve bútornak elsősorban a kinézetét fogod figyelembe venni, és hogy a többi tárgyhoz mennyire passzol. Ilyen szempontból másodlagos lesz számodra, hogy mennyire praktikus a kinézett tárgy, az pedig pláne nem fog érdekelni, hogy mennyibe kerül. Ugyanakkor kerülöd a túlzott feltűnést, az ízléstelenséget. Biztos, hogy nem fogsz túl erős színeket használni, inkább a pasztell megoldásokat keresed. 

merleg

architecturaldigest.in

Már az otthonod kiválasztásakor figyelembe veszed, hogy nagy terek vegyenek körül, illetve sok fény áradjon be az ablakokon. Ha ezt mégsem sikerült olyan mértékig megvalósítanod, mint ahogy tervezted, akkor a bútoraid elrendezésével, színeivel éred el azt a hatást, hogy elkerüld a zsúfoltságot. 

merleg4

architecturaldigest.in

Egyensúly és harmónia

Bármilyen stílust vagy stílusokat is választasz magadnak, törekszel az egyensúlyra, a harmóniára. Arra is törekszel, hogy partnered vagy leendő partnered jól érezze magát veled. Ezért sokszor a dísztárgyakat is párosával teszed ki, ezzel is bevonzva a leendő partneredet. 

merleg2

freshome.com

A zseni átlátja a káoszt

Nem erősséged a rendrakás vagy a takarítás. Meg tudnád csinálni, de sajnálod rá az időt. De az is előfordul sokszor, hogy egyszerűen nincs kedved egy adott tevékenységet befejezni és ezért marad utánad rendetlenség. Ebből a vendégeid nem sok mindent vesznek észre, mert ügyesen a ‘szőnyeg alá söpröd’ a szemetet. Ezt átvitt értelemben is profin műveled, de akár szó szerint is megcsinálod, ha nincs kedved rendet rakni. 

merleg3

camdenliving.com

Érdemes több figyelmet fordítani a projektjeid befejezésére illetve a tényleges rend létrehozására. 

Skorpió (10.23-11.22)

A házad a várad. Képes vagy magadra zárni az ajtókat és napokig egyedül lenni anélkül, hogy bárki is hiányozna számodra. De nézzük meg, hogy milyen is ez a vár? És miért nem lakást vagy otthont írok? 

skorpio1

virily.com

Hely a visszavonulásra

Mert ahol laksz, ott fontos, hogy kipihend magad, hogy feltöltődj, hiszen annyira intenzíven élsz meg mindent, hogy kifáradsz testileg, lelkileg egyaránt, így kell, hogy legyen egy hely, ahol visszahúzódhatsz. Lesz olyan része a váradnak, ahová csak te léphetsz be, hiszen szereted a titkokat, szereted, ha nem látnak belőled mindent. 

skorpio2

virily.com

Viszont amit látnak belőled, az sokkal harsányabb lesz, ezzel is visszaadva a végleteket, melyet az egész személyiséged magában hordoz. 

Markáns színek, egyedi megoldások

Tetszenek a határozott vonalak, színek, nem félsz egymástól elütő, rikító árnyalatokat használni, ha arról van szó. De ha csak egyfajta színt választasz magadnak, akkor biztos, hogy legalább 15-20 különböző alapanyagot lehet majd nálad megtalálni a legegyszerűbbtől a legképtelenebbig. Az meg persze nem is fog érdekelni, hogy mit szólnak hozzá a többiek. Sőt, mosolyogsz a bajszod alatt, ha kiboríthatod a lakberendezési elképzeléseiddel a környezetedet. Azért az biztos, hogy lesz vörös szín a lakásodban, hiszen az az erőt, a vitalitást tükrözi. Spirituális szimbólumokat is találhatunk nálad, hiszen ezek fontosak számodra. 

skorpio4

architecturaldigest.in

Mivel hajlamos vagy magadba fordulni, ezért jó, ha van az élőhelyed közelében víz, ahol háborgó lelked lecsendesülhet. De borúlátó hangulatodat az is feldobhatja, ha állatot tartasz, vagy virágokat nevelsz. Így legalább akkor is látod értelmét az életednek, amikor amúgy legszívesebben kifutnál a világból. 

skorpio5

architecturaldigest.in

skorpio6

freshome.com

Szöveg: Somogyi Eszter/Asztro Eszti

(06302709855)

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít