hydrangea.jpg

1 kanapé 3 arca

Adott egy viszonylag egyszerűnek mondható fehér - szövetborítású, arany szegecsekkel díszített kanapé.

Megmutatjuk, hogyan lehet ezzel az egy kanapéval három teljesen különböző stílusú nappalit kialakítani, csupán csak a kiegészítők változtatásával.

Az első képen egy eklektikus összhatást látunk. (Az eklektika különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit vegyesen alkalmazó, önálló elemeket ritkán tartalmazó, egyediségét a válogatásban kiélő irányzat.)

1

A klasszikus mintázatú szőnyeg tökéletesen illik a meleg színű fapadlóhoz. Az aranyszínű kaspó, és az állólámpa ragyogást ad a helyiségnek. A bohém jellegű faágakból készült asztalka, és a színes mintás párnák pedig vidámságot, és játékosságot visznek az összképbe.

12

13

 

A második képen egy modern, fekete-fehér színösszeállítást láthatunk.

2

A csíkos szőnyeg, a fekete színű bársony párnák, és a kis asztalkán lévő fekete tál is mind-mind kiemelik a kanapé fehér színét. Érdekes megoldás az állólámpa helyett, a kanapé fölé elhelyezett függesztett lámpa, mely olvasáshoz ad megfelelő fényt.

A különleges kis drót kosárra emlékeztető asztalka is figyelemre méltó darab, melynek teteje levehető, és így könyveket, vagy bármi mást is helyezhetünk bele.

21

22

 

A harmadik variáció egy modern - klasszikus megjelenésű nappali.

3

A csipetnyi rózsaszín használata finom nőiességet, az arany szín eleganciát, a szőrmék pedig melegséget visznek a helyiségbe. A különleges asztal a nappali éke, mely magára vonzza a tekintetet.

31

32

 

Forrás: www.lonny.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít