hydrangea.jpg

Lépcső és ami előtte van

Számoljunk le az unalmas, egyhangú emeletre vezető lépcsőkkel! Semmi másra nincs szükség ehhez, mint néhány apró trükkre, és máris olyanná varázsolhatjuk lapjait, amilyenre csak akarjuk. Mivel a lépcsőfeljáró általában az előtérben kap helyet, az sem mindegy, milyen az első benyomásunk a lakásba érve. Íme, néhány egyedi ötlet!

Mindig megoldásra váró problémát jelent a tárolás. Ki gondolná, hogy még a lépcső is használható erre a célra? A lépcsőfordulóban, nagyszerű ötlettel a lépcsőfok alatt alakítottak ki pakolásra alkalmas helyet.

5

 

Antikolt festéssel és feliratokkal is dekorálhatjuk  a lépcsőfokokat: a biztató mondatok és szavak a családi összetartozást erősítik, és mosolyra fakasztanak.

1

Táblafestékkel mázolták le a lépcső homloklapjait, ezzel vidámmá tették az amúgy nem túl izgalmas teret, másrészt kreatív elfoglaltságot biztosítottak a család legkisebbjeinek.

2

Eredeti designt képvisel az ebbe a térbe tervezett beépített szekrény, ami illeszkedik a lépcsőfokokhoz, és az ablak síkja alatt fölfelé halad egy darabig.

4

Rusztikus és egyedi külsőt nyertek ezek a homloklapok: méterrudakkal burkolták be ezt a részt valamennyin.3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít