hydrangea.jpg
Nappali

Számoljunk le az unalmas, egyhangú emeletre vezető lépcsőkkel! Semmi másra nincs szükség ehhez, mint néhány apró trükkre, és máris olyanná varázsolhatjuk lapjait, amilyenre csak akarjuk. Mivel a lépcsőfeljáró általában az előtérben kap helyet, az sem mindegy, milyen az első benyomásunk a lakásba érve. Íme, néhány egyedi ötlet!

Mindig megoldásra váró problémát jelent a tárolás. Ki gondolná, hogy még a lépcső is használható erre a célra? A lépcsőfordulóban, nagyszerű ötlettel a lépcsőfok alatt alakítottak ki pakolásra alkalmas helyet.

5

 

Antikolt festéssel és feliratokkal is dekorálhatjuk  a lépcsőfokokat: a biztató mondatok és szavak a családi összetartozást erősítik, és mosolyra fakasztanak.

1

Táblafestékkel mázolták le a lépcső homloklapjait, ezzel vidámmá tették az amúgy nem túl izgalmas teret, másrészt kreatív elfoglaltságot biztosítottak a család legkisebbjeinek.

2

Eredeti designt képvisel az ebbe a térbe tervezett beépített szekrény, ami illeszkedik a lépcsőfokokhoz, és az ablak síkja alatt fölfelé halad egy darabig.

4

Rusztikus és egyedi külsőt nyertek ezek a homloklapok: méterrudakkal burkolták be ezt a részt valamennyin.3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít