hydrangea.jpg

Az a csodálatos tégla!

A nappali központi szerepet játszik az otthonunkban: itt fogadunk vendégeket, itt töltjük a családunkkal a legtöbb időt, épp ezért nem mindegy, milyen elemekkel „öltöztetjük fel” ezt a teret. Mi van akkor, ha például a falakkal játszadozunk? Ha nem vakoljuk be, a tégla érdekes jelleget kölcsönöz a szobának. Érdemes impregnáló szerrel kezelni, hogy hosszan és tartósan szép maradjon.
A szürke, kárpitozott ülőgarnitúra tulajdonosai előnyben részesítik a természetes, egyszerű és semleges dolgokat, így a szőrmét, a fát és a téglát, ez jól látszik a választott kiegészítőkön.

1

A semleges szófa, a modern étkezőgarnitúra mögött nagyszerűen mutat a sötét téglafal. A sötétebb szín a szőnyegpadlón ismétlődik.

5

Modern dekorációs ötlet a téglaburkolatot egy bizonyos pontra tervezni a lakásban, például polcok hátfalául felhasználni: a többféle oldalfelület változatosságot visz a térbe.

3

Ez a kép jól példázza, hogy a téglaburkolat egyáltalán nem csupán a rusztikus berendezés része lehet, hanem akár modern otthonban is jól mutat: a lendületes ívű fabútorok, a különleges kiegészítő, a motor és a téglakandalló mellett tökéletesen a térbe illik a tégla.

2

A háziak itt a nappali legfőbb díszévé léptették elő a téglafalat: szivárványszínű festésével a leghangsúlyosabb részletévé válik a szobának a fehér berendezés mellett.

4

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít