hydrangea.jpg

Van képe a falra?

Nincs új a Nap alatt! Ebben lehet valami igazság, hisz a 60-as, 70-es években óriási divat volt az egész falat vagy csak annak egy részét betöltő grafika.  Mai „társai” viszont bámulatosan sokfélék, egyedi, különleges hangulatot biztosítanak az enteriőrben. Tájképeket, stilizált rajzokat egyaránt megtalálunk a széles kínálatban. 

A magas minőségű fotótapéta tetszetős hátteret ad a nappali ülőgarnitúrájának. Aki szeretné a belváros forgatagát a saját otthonában tudni, válassza ezt a madártávlatból látszó városképet. 

AZALEA2

Romantikus lelkületűek számára ez a virágos-indás változat a megfelelő. A fadeszkákból készült polc mellett üldögélve édes a könyvolvasás. A tavasz szépsége így bármely évszakban testközelben élvezhető a négy fal között.  

fototapeta17

Gipszkarton fülkékkel egészen életszerűvé tehető a fotótapéta. Mintha egy város képe tárulna elénk az „ablakokon” keresztül. Rejtett világítással esti órákban is különleges élményt biztosítanak a beugró részekbe ragasztott képek. 

41

Bárhangulatot teremthetünk a lakás egy üldögélő sarkában, ha ezt a szobaposztert ragasztjuk köré. A humoros képrészletek már önmagukban megteremtik a beszélgetés derűjét. 

IMG036

A fürdőszoba falát tehetjük egyedi hangulatúvá a virágos-madaras grafikával. Biztosak lehetünk abban, hogy ugyanilyen senki másnak nem lesz! Ha a színvilágához hasonló törülközőket, egyéb kiegészítőket választunk, még mutatósabb lesz az egész. 

fototapeta18

A fehér és az aranybarna látványos kettőst ad. A stilizált növénymotívum az ágy mögötti falon csodálatosan illik a bőrágy érzéki eleganciájához. 

fototapeta12

Van képe a falra?

 

Nincs új a Nap alatt! Ebben lehet valami igazság, hisz a 60-as, 70-es években óriási divat volt az egész falat vagy csak annak egy részét betöltő grafika.  Mai „társai” viszont bámulatosan sokfélék, egyedi, különleges hangulatot biztosítanak az enteriőrben. Tájképeket, stilizált rajzokat egyaránt megtalálunk a széles kínálatban.

 

A magas minőségű fotótapéta tetszetős hátteret ad a nappali ülőgarnitúrájának. Aki szeretné a belváros forgatagát a saját otthonában tudni, válassza ezt a madártávlatból látszó városképet. Azelea

 

Romantikus lelkületűek számára ez a virágos-indás változat a megfelelő. A fadeszkákból készült polc mellett üldögélve édes a könyvolvasás. A tavasz szépsége így bármely évszakban testközelben élvezhető a négy fal között. fototapeta 17

 

Gipszkarton fülkékkel egészen életszerűvé tehető a fotótapéta. Mintha egy város képe tárulna elénk az „ablakokon” keresztül. Rejtett világítással esti órákban is különleges élményt biztosítanak a beugró részekbe ragasztott képek. 41

 

 

Bárhangulatot te­remt­hetünk a lakás egy üldögélő sarkában, ha ezt a szobaposztert ragasztjuk köré. A humoros képrészletek már önmagukban megteremtik a beszélgetés derűjét.IMG 036

 

A fürdőszoba falát tehetjük egyedi hangulatúvá a virágos-madaras grafikával. Biztosak lehetünk abban, hogy ugyanilyen senki másnak nem lesz! Ha a színvilágához hasonló törülközőket, egyéb kiegészítőket választunk, még mutatósabb lesz az egész. fototapeta 18

 

A fehér és az aranybarna látványos kettőst ad. A stilizált növénymotívum az ágy mögötti falon csodálatosan illik a bőrágy érzéki eleganciájához.fototepeta 12.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít