hydrangea.jpg

Mediterrán otthon lelke

Szinte a kertben érezhetjük magunkat ebben a nappaliban, ahol a kényelmes bőr ülőgarnitúrát a falfülkés kőfal és a nagy ablakfelületek közé helyezték. Még a szőnyeg is erősíti képzelgésünket. A forró hangulatot az egyedi, épített kandalló teremti meg. Vidéki báját a mennyezet gerendái adják.

 DSC1587

Szembetűnő a hatalmas, levegős, egybefüggő tér. A nappali- étkező terének elválasztása csupán jelzésértékű: két lépcsőfok és a mennyezeten végigfutó, gipszkarton dobozba rejtett világítás különíti el a két teret egymástól. Fontos szerephez jut a kő: a kandalló borítása, a lépcsőfokoké, valamint a dohányzóasztal alja. A sötétebb falszín és a bordó ülőgarnitúra a legmelegebb nyári napokra emlékeztet.

 DSC1455

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít