hydrangea.jpg

Tonhalas melegszendvics

Hozzávalók:

• 1 nagy konzerv tonhal (185 g)

• 1 szál zeller (25 g)

• 1 kisebb lilahagyma (50 g)

• 2 db csemegeuborka (50 g)

• 1 evőkanál mustár

• 60 g majonéz

• citromlé

• 3 g szárított kapor

• só, bors

• + kenyér, sajt, paradicsom

Elkészítés:

A zellert, a hagymát és az uborkát vágjuk olyan apróra, amekkorára csak tudjuk. Egy tálba tegyük a majonézt, mustárt, fűszereket és a halat. Jól keverjük össze, és öntsük hozzá az aprított zöldségeket is. Kenjük meg a kenyereket, reszeljünk rá sajtot, tehetünk rá paradicsomot, és süssük meg.

Fotó, recept: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít