hydrangea.jpg

Krumpliba töltött hal

Hozzávalók:

• 3 nagy szem krumpli

• 500 g halfilé (darálva, vagy apróra vágva)

• 1 db kápia paprika

• 2 közepes fej lilahagyma

• 2 evőkanál sűrített paradicsom

• 2 gerezd fokhagyma

• 1 teáskanál pirospaprika

• kapor

• só, bors

Elkészítés:

A krumplikat süssük meg héjában, majd vágjuk félbe őket, és kanalazzuk ki a belsejét (ezt felhasználhatjuk más étel készítésekor), hogy tudjuk tölteni.

A hagymát és a paprikát vágjuk apróra, majd kevés olajon puhítsuk meg. Adjuk hozzá a fokhagymát, a pirospaprikát és a paradicsomot, picit pirítsuk, majd kevés vízzel, esetleg alaplével hígítsuk. Tegyük hozzá a halat is, alaposan keverjük el, fűszerezzük, majd pár perc múlva vegyük le a tűzről. Töltsük meg a krumplikat, és 200°C-os sütőben süssük további 10 percet.

Fotó, recept: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít