hydrangea.jpg

5 perces nyári torta

Hozzávalók:

• 500 g diákcsemege

• 500 g mascarpone

• 200 g tejföl

• 30 g porcukor

• ½ citrom héja és leve

• ½ lime héja

• 2 evőkanál méz

• vaníliaaroma

• friss gyümölcsök

 

Elkészítés:

A diákcsemegét egy aprítóban daráljuk meg, majd adjunk hozzá mézet, és jól keverjük át. Egy kivajazott piteformába tegyük az őrleményt, és egy pohár segítségével terítsük szét a formában úgy, hogy a szélére is jusson. (Ennek az alapnak jót tesz, ha pihentetjük a hűtőben pár órát, esetleg egy éjszakát, de nem szükséges.) Egy tálban keverjük össze a mascarponét, a tejfölt és az átszitált porcukrot. Adjuk hozzá a vaníliát, a citromlevet és héjakat. Kenjük be vele a diákcsemegés alapot, a tetejére pedig rakjunk friss gyümölcsöket kedvünk szerint.

Fotó, recept: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít