hydrangea.jpg
Gasztronómia

ribizlis forralt bor

Hozzávalók:

• 1 dl almalé

• 120 g barna cukor

• 150 g fekete ribizli

• 8 db szegfűszeg

• 3 egész fahéj

• 3 nagy narancsszelet

• vaníliaaroma

• 6 dl száraz vörösbor

Elkészítés:

Az almalevet a cukorral és a fűszerekkel forraljuk fel, majd alacsony lángon főzzük 10-15 percig. Ezután öntsük bele a bort, és főzzük tovább, míg fel nem forrósodik, de ne forrjon.

Képek, szöveg: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít