hydrangea.jpg
Gasztronómia

sultkeszeg Fatalon

SÜLT KESZEG

 

Hozzávalók:

• 70 dkg keszeg (5-6 db)

• só

• fokhagymakrém

• liszt

• pirospaprika

• olaj

 

Elkészítés:

Megtisztítjuk a keszeget és nagyon sűrűn beirdaljuk. Besózzuk, kicsit állni hagyjuk a sóban. Bekenjünk kívül-belül fokhagymakrémmel, majd a lisztet összekeverjük pirospaprikával, és a halakat beleforgatjuk. Végül forró olajban ropogósra sütjük.

 

KRUMPLISALÁTA

 

Hozzávalók:

• 80 dkg krumpli

• 3-4 fej lilahagyma

• só

• nagy pohár görög joghurt

 

Elkészítés:

A krumplit megfőzzük, ha kihűlt, felszeleteljük. A lilahagymát félbevágjuk, majd felszeleteljük. A krumplit és a lilahagymát összekeverjük, sózzuk, és ráöntjük a nagy pohár joghurtot. Az egészet összekeverjük, hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít