hydrangea.jpg
Gasztronómia

minestrone

Hozzávalók:

• 2 kisebb fej hagyma egészben (110 g)

• 1 kisebb tv paprika csumázva

• 1 nagyobb répa kockázva (135 g)

• 1 kis fehérrépa kockázva (40 g)

• brokkoli kisebb darabokra vágva (170g)

• 1 nagyobb zellerszár (75 g)

• 10 kisebb kelbimbó félbevágva (130 g)

• 100 g cukorborsó vagy borsó

• 130 g fehérbab (konzerv vagy készre főzve)

• 10-15 g gyömbér (egészben)

• fél citrom

• pár szál petrezselyem

• 1 tk. tárkony

• ½ tk. kakukkfű

• 8 dl alaplé

• só, bors

• parmezán vagy mozzarella ízlés szerint a tálaláshoz

Elkészítés:

A hagymát, paprikát és gyömbért tegyük fel forrni 2 liter vízben. Amikor a víz már bugyog, dobjuk bele a citromot, és hagyjuk még 10 percet forrni, majd vegyük alacsonyabbra a lángot. Adjuk hozzá a répákat, a brokkolit és a zellert, és öntsük hozzá az alaplevet is. Pár perc múlva a kelbimbót is hozzáadhatjuk a leveshez. Ízesítsük a fűszerekkel (ízlés szerint), majd ellenőrizve a zöldségek puhaságát, tegyük bele a borsót is. Pár perc múlva, mikor a borsó is majdnem megfőtt, vegyük le a tűzről a levest.

Forrás: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít