hydrangea.jpg
Gasztronómia

 Hozzávalók:

• 100 g laktózmentes vaj
• 100 g mandulaliszt
• 150 g cukor és gluténmentes étcsoki
• 140 g banán
• 50 g xilit
• 2 tojás (L-es)
• 20 g kakaó
• 7 g szódabikarbóna
• 1 tk. vaníliaaroma
• 1 csipet só
• 7 g szódabikarbóna
• 1 tk. vanília aroma
• 1 csipet só

Az epres krémhez

• 75 g cukor és gluténmentes étcsoki

• 50 g laktózmentes vaj

• 15 g xilit

• 200 g eper

Elkészítés:

A vajat és 100 g csokoládét olvasszuk fel mikróban, majd alaposan keverjük el őket a vaníliával. A tojást habosítsuk fel (mixerben kb. 2 perc), majd öntsük hozzá az olvasztott csokoládés masszát is folyamatos kevergetés mellett. Egy tálba szitáljuk a kakaót, lisztet, xilitet, szódabikarbónát, és alaposan keverjük el, majd adagoljuk a tojásos csokihoz. A banánt pürésítsük, majd adjuk a tésztához. Egy tepsit sütőpapírozzunk ki, és elegyengetve halmozzuk bele a brownie alapot. Rakjuk előmelegített sütőbe, 190°C-ra 25 percre. Amikor a brownie kihűlt, szórjuk rá az apróra vágott epret, és csorgassuk le csokoládémasszával (a csokit, vajat és xilitet olvasszuk össze, és keverjük őket egyneművé), majd tegyük hűtőbe legalább 30 percre.

brownie

Forrás: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít