hydrangea.jpg
Gasztronómia

Hozzávalók (4 főre:

• 500 g borsó
• 50 g vaj
• 1 nagyobb burgonya meghámozva (200 g)
• 1l alaplé (zöldség)
• 50 g póréhagyma
• 10 g mentalevél (friss)
• 2 teáskanál só

Elkészítés:

Egy fazékban olvasszuk fel a vajat és dobjuk rá a felkarikázott póréhagymát. Kicsit megpároljuk, tegyük hozzá a kicsire vágott burgonyát, majd öntsük fel az alaplével. Amikor a burgonya már majdnem megfőtt, adjuk hozzá a borsót és a mentát is. Fűszerezzük, majd hagyjuk a zöldségeket főni, körülbelül 5-10 percig. Ezután egy bormixerrel pürésítsük a levest, és már tálalhatjuk is. Díszítésként használhatunk pirított mandulát, mentalevelet és sült bacont.

leves

Forrás: Posta Luca

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít