hydrangea.jpg
Gasztronómia

Hozzávalók:

• 4 db, kb. 25 dkg-os pisztráng megtiszítva

• citromlé

• 1 csokor petrezselyem

• kevés tej

• liszt

• olaj

• 50g vaj

Elkészítés:

A halakat kívül-belül bedörzsöljük citromlével és sóval, a belsejébe apróra vágott petrezselymet szórunk. Ha bőre száraz, benedvesítjük tejjel. A halakat lisztben megforgatjuk, a felesleget lerázzuk.

A felhevített olajban először a hal egyik felét pirítjuk meg, majd lejjebb vesszük a hőfokot, és aranybarnára sütjük, közben öntözzük zsiradékkal, majd megfordítjuk a halat, és megsütjük a másik felét is.

1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít