hydrangea.jpg
Gasztronómia

 Hozzávalók:

• 50-60 dkg burgonya

• kevés tej

• liszt

• 1egész tojás

• olaj

• só

Elkészítés:

Meghámozzuk a burgonyát, azután körbe, vékonyan vágjuk tovább, hogy hosszú forgácsalakokat kapjunk.

Palacsintatésztát készítünk kevés tejből, lisztből,1 tojás sárgájából és habbá vert fehérjéből.

A forgácsokat egyenként belemártjuk a tésztába, és rögtön bő, forró olajba tesszük, aranysárgára sütjük.

1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít