hydrangea.jpg
Gasztronómia

 Hozzávalók:

• 1 db csirkemell

• 1 csokor petrezselyem

• 1 gerezd fokhagyma

• só

• bors

• pici oregánó

• 1 db natúr krémsajt

• olaj

Elkészítés:

A csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem, magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott, és kezd szép aranybarna színt kapni a hús, hozzáadom a petrezselymet, és a fűszereket, átforgatom, rányomom a sajtot, és addig kevergetem, amíg minden kocka húst bevon a sajt.

Sült krumplival és zöld salátával tálalom.

1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít