hydrangea.jpg
Gasztronómia

 Hozzávalók:

• 1 kg sertéskaraj

• 15 dkg zsír

• 3 dkg só

• 10 dkg hagyma

• 1 csomag petrezselyem

• 1 üveg lecsó (zöldpaprika, paradicsom)

• 1 pohár tejföl

• 5 dkg liszt

• pirospaprika

Elkészítés:

A felszeletelt húsból hirtelen sültet készítünk. A kisütött hús zsírjában megfuttatjuk az apróra összevágott hagymát, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a pirospaprikát, egy kevés forró vízzel felöntve a szeleteket visszarakjuk, és takaréklángon többszöri rázogatással pároljuk. Amikor félpuha, hozzáadjuk a lecsót (nyáron friss zöldpaprikát, paradicsomot), és tovább pároljuk, szükség szerint egy-egy kis forró vizet öntve alá, amíg megpuhul. Ekkor hozzáöntjük a tejfölt, átforraljuk, galuskakörítéssel tálaljuk.

1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít