hydrangea.jpg
Gasztronómia

Hozzávalók:

• 250 g túró

• 3 tojás

• 100 g cukor

• 1 csomag vaníliás cukor

• 100 g liszt

• 250 ml tej

• 1 citrom reszelt héja

• csipet só

• 30 g vaj

Elkészítés:

A sütőt 180°C-ra melegítjük, egy tepsit (25 x 35 cm) vajjal kikenünk. A túrót, a cukrot, a vaníliát, a lisztet, a citromhéjat, a sót és a tojássárgáját a tejjel elkeverjük. Beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét, és a masszát a tepsibe simítjuk. Időnként átkeverve morzsásra sütjük. Bármilyen lekvárral vagy friss gyümölcsökkel kínáljuk.

unnamed

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít