hydrangea.jpg
Gasztronómia

Hozzávalók:
Fontos: ezek mind a tisztított, hámozott, csuma nélküli, stb. zöldségek súlyai!
• 1 kg sárgarépa
• 1 kg petrezselyem
• 1 kg vegyes színes paprika
• 40 dkg zeller
• 20 dkg karfiol
• 20 dkg vöröshagyma
• 20 dkg paradicsom
• 20 dkg karalábé
• 2 fej fokhagyma
• 1-1 nagy csokor petrezselyem- és zellerzöld

etelizesito1

etelizesito2


Ha az összes zöldséget megtisztítottad, megmostad, lemérted, akkor darabold fel mindet a saját darálódhoz igazítva. Nekem az az igazi békebeli húsdarálóm van. Azon kb. 20 perc alatt toltuk át az egész adagot, tehát nem a darálás a sok idő, hanem az előkészítés.
Ha megvagy, akkor szórj rá fél kg durva sót. Vigyázz, a finom só nem jó, mert azzal nem lesz tartós.
Keverd el benne a sót, és 15-20 percig állni hagyjuk. Időnként keverd még meg. Ha már van lé, akkor jöhetnek az üvegek. Kisebbekbe töltsd, hogy ne legyen sokáig levegőn, miután megbontottad. Ne feledd, ebben nincs tartósítószer, csak a só. Jól nyomkodd le a töltés során az anyagot az üvegekben, ne maradjon benne levegőbuborék.

forrás:sporolok.blog.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít