hydrangea.jpg
Gasztronómia

Kápráztasd el a családodat Húsvétkor, ezzel a nagyon mutatós nyuszis sütivel. 

Gasztronómia

Az elmúlt években nagy divatja lett a gasztroajándékoknak, azaz azoknak az ehető vagy iható finomságoknak, amiket mi magunk készítünk el.

Gasztronómia

 Ha szeretnénk egy különleges étellel meglepni családunkat, akkor munkára fel. 

Gasztronómia

Hortobágyi húsos és sonkával töltött rántott palacsinta

Gasztronómia

A sör egyedálló ízt ad az ételnek. Emellett a húsnak sütéskor szép fényes barnáspiros színt kölcsönöz. Minden recept játszva elkészíthető, próbálják ki bátran.

Gasztronómia

Ha az összes zöldséget megtisztítottad, megmostad, lemérted, akkor darabold fel mindet a saját darálódhoz igazítva...

Gasztronómia

 Elkészítés: A háromféle húst ledaráljuk hozzáadjuk a fűszereket, a zúzott fokhagymát...

Gasztronómia

A világon egyedülálló a fokhagymás padlizsánkrém, kürtöskalács, a bajadéra ezeket az ételeket a vadregényes Erdélyből ismerhettük meg. Most néhány egyedi nagyon finom erdélyi ételt kínálunk.

Gasztronómia

Az előkészület szakaszában megmossuk a birsalmákat, négybe vágjuk, megtisztítjuk a magházuktól, mint az almát, és főni tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi.

Gasztronómia

Régi mondás, hogy a testünk olyan, mint egy nagy vegyészeti laboratórium...

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít