hydrangea.jpg
Nappali

Sorozatunk befejezéseképpen a Nyilas, Bak illetve a Vízöntő asztrológiai jegyek lakberendezési leírását olvashatjátok.

Nappali

Folytatjuk az asztrológiai jegyek lakberendezési leírását. Most a Szűz, Mérleg illetve a Skorpió jegyűek kerülnek sorra. 

Nappali

Folytatjuk ezt az érdekes utazást, ahol azt járjuk körül, hogy melyik csillagjegy milyen otthonban lakik, lakna legszívesebben.

Nappali

Életünk során számtalan helyen megfordulunk, vendégeskedünk mások lakásában, nyaraláskor szállodában, panzióban szállunk meg, mégis igen kevés azon helyeknek a száma, ahol igazán otthonosan érezzük magunkat.

Nappali

Manapság egyre elterjedtebbé válik a home office, azaz az otthonról végzett munka. Akik munkájukból kifolyólag, ezt megtehetik, bizony foglalkozniuk kell azzal is, hogy otthon is ki tudjanak alakítani egy olyan környezetet, ahol hatékonyan, zavaroktól mentesen tudnak haladni a munkájukkal.

Nappali

Néhány különleges ötlettel egy kis teret is látványossá tehetünk, és mi érdemelné meg jobban a dizájnos külsőt, mint a nappali?

Nappali

A napfény, a nárciszok és az arany - sárga színe, az egyik legüdébb, legvidámabb szín, ennek ellenére, mégis ritkán találkozhatunk vele a modern enteriőrökben.

Nappali

Bizonyára sokunknál előfordult már, hogy vásároltunk egy új kanapét, de a helyére beállítva szembesültünk vele, hogy túl nagy a szobához mérten… Vagy költözködésnél derült ki, hogy a régi lakás bútorai alig férnek el az újban. Nem kell azonban kétségbe esni, van pár trükk, melyek segíthetnek a probléma megoldásában.

Nappali

Adott egy viszonylag egyszerűnek mondható fehér - szövetborítású, arany szegecsekkel díszített kanapé.

Megmutatjuk, hogyan lehet ezzel az egy kanapéval három teljesen különböző stílusú nappalit kialakítani, csupán csak a kiegészítők változtatásával.

Nappali

A nappali általában egy lakás központi része. A konyha-étkező után itt töltjük el a legtöbb időt.

Nappali

Számoljunk le az unalmas, egyhangú emeletre vezető lépcsőkkel!

Nappali

A nappali központi szerepet játszik az otthonunkban: itt fogadunk vendégeket...

Nappali

Nincs új a Nap alatt! Ebben lehet valami igazság...

Nappali

A készen kapható falmatricákkal kreatív és egyedi elképzeléseinket valósíthatjuk meg.

Nappali

Gipszkartonból bármit megvalósíthatunk, csak merjünk nagyot álmodni!

Nappali

Szinte a kertben érezhetjük magunkat ebben a nappaliban...

Nappali

Ha különlegesen szép megoldásra vágyik otthona falának burkolásánál, gondolkodjon valami egyedi, exkluzív látványban!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít