hydrangea.jpg

Vízesés a konyhába?

Nem, nem egy csempematricára vagy tapétára gondolunk, hanem az elmúlt években egyre kedveltebbé váló - nagyon mutatós - munkalapokra, melyek nem állnak meg a konyhasziget szélén, hanem mintegy vízesésként aláfordulva a pult oldalán is folytatódnak.

És bár konyhaszigetet írtunk, - mert leggyakrabban ezeknél fordul elő -, ez nem jelenti azt, hogy a konyhapult oldalán ne alkalmazhatnánk ugyanezt a megoldást.

A konyha fókuszpontja

Ha a konyhára azt mondjuk, hogy az otthon lelke, akkor a konyhasziget, egyértelműen a konyha lelke.

Egy konyhasziget  - „vízesés-pulttal” - pedig a konyha főszereplőjévé válik, különösen, ha színében, mintájában vagy anyagában markánsan elüt a konyha többi részétől.

Kőből vagy fából?

A kőből, márványból készült munkalapokkal igazán drámai hatást érhetünk el, legyen az akár vékony vagy vastagabb kivitel.

stone waterfall2

stone waterfall3

Milyen stílusú konyhába illik?

Anyagától, színétől és mintájától függően bármilyen konyhába remekül passzolhat.

white waterfall3

Gyönyörű keretbe foglalja a konyhát, a szigeten végigfutó munkalap.

white waterfall

A márvány étkezőpult hívogatóan csábít, hogy helyet fogaljunk és egy kellemes beszélgetés közben elfogyasszuk a reggelinket.

wood waterfall

Ez a vékony keretbe foglalt pult tovább erősíti a konyha eleganciáját.

wood waterfall2

Egy hófehér konyha mindig megosztó, vagy bejön valakinek, vagy nem, de egy színben eltérő vízesés szerű pulttal nagyon feldobható.

És ha még nem volt elég a vízesésből, akkor választhatunk a konyhapult mögé egy ilyen gyönyörű tájképet ábrázoló falpanelt is ráadásnak.

konyhapanel hu

Forrás: falpanel.hu

Forrás: freshome.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít