hydrangea.jpg

Mosogatni örömmel?

Mi tagadás, a mosogatás általában nem tartozik a legkedveltebb házimunkákhoz. Pedig ha korszerű, modern megoldásokban gondolkozunk, akár azzá is válhat! Aki otthonosan mozog a konyhában, tapasztalatból tudja, hogy a tevékenységek nagy része (több mint 60 százaléka) a mosogató környékén zajlik. Vízlepergető, antibakteriális bevonattal ellátott, forgatható kivitelű, vágólappal ellátott és további praktikus elemekkel kiegészített, anyagában is sokféle darabokban gondolkodhatunk ma már, így válik a mosogató kiváló segítőtárssá, hiszen bármely konyhai tevékenységhez ideális munkaállomássá varázsolhatjuk vele a terepet.

Medence három szinttel 

Egy mosogatóközpont sokoldalúságát képviseli ez a tálca, ugyanakkor kicsi a helyigénye. Az integrált lépcső a speciálisan kifejlesztett sín segítségével egy modern, egyenes vonalú medencét hoz létre, melyben 3 szinten végezhető a munka.

2

Forrás: blanco

Mosogató a központban 

Tökéletes megoldást nyújthat egy mosogatóközpont. A koncepció lényege, hogy a mosogatótál nem egy önmagában álló termék, hanem egy rendszer része, amely magában foglalja a sokfunkciós csaptelepet, a hulladékosztályozó rendszereket és igényeink szerinti kiegészítőket (vágódeszka, gyümölcsmosó, edényszárító, mosogatószer-adagoló, dugókiemelő…). A mosogatóközpont hatalmas mozgásteret ad: a mosogatótál kiegészítői a mosogató tengelyei mentén eltolhatók, medencéibe a multifunkciós tálak beakaszthatók, így nyújtva számtalan, különböző elrendezési lehetőséget használójának.

3

Forrás: blanco

Többszintű munkaállomás 

Mindent előkészíthetünk ennél a mosogatónál a deszkán, a síneken tárolhatjuk, és végül el tudjuk mosogatni, amire már nincs szükségünk. Időtálló rozsdamentes acél mosogatóközpont. Klasszikus, kortalan, szép.

5

Forrás: blanco

Komplex munkahely 

A rozsdamentes acélból készült termékek számtalan előnyös tulajdonsága mellett látványuk is tökéletesen harmonizál bármely konyhastílussal. A több irányba elforgatható csapteleppel játék a munka. A szögletes, hosszúkás medencével kiépített mosogató tetején végigcsúsztathatjuk az előkészített élelmiszereknek kialakított tálcát, aszerint, hogy épp szükségünk van rá, vagy félretolhatjuk.

9

Forrás: dragonspowerup.com

Mindent egy helyen!

A vízcsepegtetővel, vágódeszkával felszerelt mosogató teljes tárházát felvonultatja az előkészítő műveleteknek: a deszkák elcsúsztathatók a munka jellegének megfelelően.

7

Forrás: Elkay

Játsszunk a csappal! 

Praktikus megoldás a kihúzható fejes csap, mely még nagyobb ergonómiát tesz lehetővé a legkülönbözőbb konyhai tevékenységek során. A csapon 2 kifolyó nyílás található: az egyik a normál vezetékes vízhez csatlakozik, a másik pedig víztisztító berendezéssel köthető össze, mely lehetővé teszi, hogy ásványvizes palackok cipelése nélkül is folyamatosan rendelkezésünkre álljon otthonunkban az egészséges, szűrt ivóvíz.

6

Forrás: blanco

Nosztalgia a köbön

A régies konyhák óriás, szögletes porcelánmosogatója a vidéki Angliától kezdődően, Olaszország dimbes-dombos falvain át eljutott hozzánk is. Kitűnően illeszkedik a vidéki, country stílusú konyhák világába. Hátsó magas pereme megakadályozza, hogy az edényekről lecsöpögő víz kifolyjon a csöpögtető részről.

8

Forrás: ike

Minimál a maximumon

A minimál dizájn kedvelőinek igazi ínyencség a rozsdamentes „modern-hagyományos” mosogató a maga markáns, selyemfényű megjelenésével. A hagyományos mosogató modern megfelelője. Karakteres megjelenése tökéletesen illeszkedik az urbánus konyha stílusába és a modern konyhagépekhez.

4

Forrás: blanco

A munka játék 

Az igazi, klasszikus, hatalmas teknő formájú és méretű mosogatók nem csak  tradicionális konyhákba illenek. Nem repednek meg, és nem színeződnek el. Jól takaríthatóak, és sokkal mélyebbek a megszokott konyhai medencékhez képest. Kész élmény a mosogatás velük!

11

Forrás: Kohler

Ékszerszépségű választás 

A műkő mosogató szinte nem karcolódik, nem reagál vegyszerre, olyan, mintha igazi lenne. Ráadásul a vidéki nosztalgikus hangulatot képviseli különleges formájával, mintázatával.

10

Forrás: Chambord

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít