hydrangea.jpg

Álmodjunk konyhát magunknak!

Bárki felteheti magának a kérdést: olyan a konyhám, amilyennek mindig is megálmodtam? Egy jól megtervezett konyha ugyanis nemcsak a vendégek tetszését nyeri el, hanem a mindennapos használatban is jól vizsgázik, azaz nem csupán tetszetős, de praktikus is egyben.

9

A hosszúkás, különleges alapterületű konyhát a méretre tervezett étkezőpulttal tették jól használhatóvá, ami nem lóg bele a közlekedő részbe. Tetszetős megoldás, hogy a konyha frontfelülete felkúszik a mennyezetre, és a világítást is ebbe rejtették. A tűzhely mögötti fal dekorációja műalkotásnak is beillik.

1

 A sötétkék falból és padlóból kiemelkedik a magas fényű fehér konyhabútor fekete pultjával, izgalmas látvány rajta az ételek színes kavalkádja.

7

A falra itt szürkésbarnát választottak, a gondosan megtervezett konyha frontjain a fehér és a világos fa szín váltakozik. A pult mögötti részt mintás csempesorral díszítették, ez visz életet a térbe.

6

A napsütötte matt narancs és szürke ajtók már magukban is érdekesek, de a mágneses festékkel bevont hátsó falon a családtagok üzenni is tudnak egymásnak. Az egészet a téglafal és a fapadló természetessége fogja egybe.

5

Háromdimenziós falpanelek teszik izgalmassá ennek a konyhának a falát, de a türkiz-világoszöld színpárosítás sem megszokott, amihez a semleges szürke asszisztál.

3

Ennek a helyiségnek a bútorzata beleolvad a fal színébe, olyan, mintha nem is lenne. A konyhasziget praktikusan kiegészül egy reggeliző pulttal, de a nagyobb étkezésekhez ott az asztal is.

10

A fehér bútorhoz fapadló burkolatot fektettek. A fekete falszín kiemeli a konyhabútort, amire egyébként érdekes dekorációk sorát választották. A hosszanti csíkozás még inkább megnöveli a konyhát.

8

A barátságos, meleg konyhabútoron fehér pult fut körbe, rengeteg lerakó felületet biztosítva az itteni munkákhoz. Hogy szellősnek hasson az egész, a felső bútorelemek fehérek lettek. A pult mögötti falszakaszt üveggel borították, hogy védjék a szennyeződésektől.

2

A zöld fal nagyszerű háttér a konyhában, ehhez fekete és fa bútorelemeket illesztettek. A nagy üvegfelületen keresztül látható kinti zöld egybeolvad a bentivel, olyan, mintha a természet lágy ölén lenne ez a szoba.

4

Látványos és derűs ez a konyha, köszönhetően a magas fényű krém és sárga bútorelemeknek, és ezt az érzést erősíti a sötétbarna erezetű alsó frontsor. A konyha színei megismétlődnek az étkező székein.

11

Ez a modern amerikai konyha színeiben egységes egészet alkot, hiszen ismétlődik benne a szürke, zöld, egyetlen válaszvonal a mennyezet és a padló eltérő kialakítása.

Forrás: www.deavita.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít