hydrangea.jpg

Design és praktikum a konyhában

Manapság egyre többet várunk el a konyhánktól: legyen egyedi, praktikus és stílusos. A jól megválasztott berendezés és gépek játszi könnyedségűvé teszik a munkánkat, energiatakarékosak és nem utolsósorban esztétikusak. Ha ezekre a szempontokra odafigyelünk, máris kész az ÁLOMkonyhánk!

Gorenje Infinity kollekció

7

Tökéletességével magával ragadó a Gorenje új, Infinity elnevezésű konyhai kollekciója. Elegáns, modern, ugyanakkor nosztalgikus a varázsa. Modern, minimalista megjelenését a páraelszívónál fokozza a finom részletgazdagság, az üveg, a fényes fekete vagy a szelíd elefántcsont színek. A sütők egyedi dizájnja az elmúlt idők szépségét idézi, ahogy a vintage részleteket modern formában egyesíti a kortárs vonalakkal.

Gorenje Infinity főzőlap

6

A Gorenje Infinity főzőlapon pofonegyszerűen készíthetjük el kedvenc ételünket a számos extra funkciónak köszönhetően. A kifinomult üvegfelület a dizájnvonal jellegzetességei által nosztalgikus szépséggel ruházza fel otthonunkat.

Gorenje Infinity sorozat

5

Az új kollekció nosztalgikus hatású, mindazonáltal rendkívül modern készülékekkel nyűgöz le bennünket, amelyek mindegyike egyedi dizájnnal, valamint a vezérlés és működés fejlett technológiájával rendelkezik: időtálló, egyben szép.

Ritterwerk fiókba építhető szeletelőgép

2

A Ritterwerk fiókba építhető szeletelő gép bármikor kéznél van, ha szükség van rá, majd egy mozdulattal el is tüntethető a fiókban.

Hitachi side-by-side hűtőszerkény

11

Érintőszenzoros ajtónyitásával, hatalmas kapacitásával, gyönyörű üvegajtóival egészen lenyűgöző látványt nyújt a Hitachi side-by-side luxusszériás hűtőszerkénye.

Elica Interstellar páraelszívó

9

Az Elica Interstellar páraelszívó eredeti funkciója mellett hangulatos világítás is egyben. Megjelenése tömény luxus.

Blanco SteelArt mosogató

3

A minimál dizájn kedvelőinek igazi ínyencség a rozsdamentes „modern-hagyományos” Blanco SteelArt mosogató a maga markáns, selyemfényű megjelenésével.

Elica NIKOLATESLA páraelszívó

1

Az Elica új, NIKOLATESLA névre keresztelt, páraelszívóval integrált főzőlapja nem csak küllemre extra, tudása is lenyűgöző.

Smeg írható hűtő

4

Az '50-es évek retro vonalait nem lehet megunni. Pláne, ha szabadon firkálhatunk az ajtajára kedvünk szerint!

Smeg sommelier fiók

12

Otthon sem kell lemondanunk a stílusos borozgatás élményéről. A SMEG SOMMELIER fiókjában megtalálunk mindent, amire szükségünk lehet.

Ordning – mindig pontos

10

A rozsdamentes acélból készült időzítő megkönnyíti a konyhai munkák követését, és biztosítja a sikerünket az ételkészítésnél.

Whirlpool W Collection – Önre szabva

8

Az új W Collection beépíthető sütők az elegancia, a rugalmasság és a könnyű használhatóság lenyűgöző kombinációját adják. Kivételesen intuitív vezérlést és rendkívül egyszerű irányított főzési élményt nyújtanak, a 4.5” TFT MySmartDisplay megkönnyíti a mindennapos főzést. A sütők ezt az „életmód” funkció révén érik el, mely megkönnyíti a receptek, illetve az életstílusokhoz igazodó főzőprogramok keresését. A kiválasztást követően csak követni kell az egyszerű, lépésről lépésre történő irányítást a tökéletes eredmény érdekében.

A Whirlpool W Collection bizonyos készülékei hamarosan elérhetőek lesznek Magyarországon is.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít