hydrangea.jpg

Konyhát átgondolva

Ha abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy most készülünk új konyhát kialakíttatni magunknak, vagy átépíttetnénk a meglévőt, mindenképp érdemes szem előtt tartani a gépek, készülékek, munkafelületek megfelelő elrendezését, hogy minden kézre álljon, és ne kelljen feleslegesen futkorászni főzés-sütés közben.

Készítsük elő!

5

A nagy hűtővel szemben elegendő felület áll rendelkezésre a kipakoláshoz, ez nagyszerű, ha épp főzni készülünk, vagy bevásároltunk. A hűtő-mosogató-tűzhely egy képzeletbeli háromszög végpontjain helyezkedik el, hogy ne kelljen feleslegesen futkosni.

Forrás: www.ideen.top.hu

Csakis világosan!

1

A mosogató szemből, a tűzhely pedig baloldalról kapja a fényt, rengeteg az ablak, ami biztosítja a balesetmentes munkát. Tároló helyből és munkafelületből itt sincs hiány, ez élménnyé teszi a főzést.

Forrás: www.ideen.top.hu

Középpontban a bútor!

2

A középső szigeten tudunk előkészíteni dolgokat, sokat segít, hogy csak meg kell fordulni a szemközti pulthoz, ha szükségünk van a fiókokból vagy a szekrényekből valamire.

Forrás: www.ideen.top.hu

Gépek - praktikusan

4

Az egymás mellé beépített készülékek megkönnyítik a konyhabeli munkát, és emelik a komfortérzetet. Jó, hogy mind a tűzhely, mind pedig a mosogató az ablakkal szembe került.

Forrás: www.ideen.top.hu

Csak szabályosan!

3

Ha kisebb konyhánk is van, akkor is jó betartani néhány alapszabályt: a hűtő mellett legyen hely kipakolni a szükséges dolgokat, s ha a mosogatót használjuk, amellett is tudjunk foglalkozni az előkészületekkel, s a tűzhelyről is legyen hová félrehúzni a kész ételt.

Forrás: www.ideen.top.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít